To Pedigree® και το Whiskas® στηρίζουν τις φιλοζωικές οργανώσεις

Οι δύο πιο γνωστές μάρκες τροφών για σκύλους και γάτες ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο για τους τετράποδους φίλους μας και προσφέρουν βοήθεια σε φιλοζωικές οργανώσεις και αδέσποτα ζώα. Μάθετε για τις δράσεις του και βοηθήστε την προσπάθειά τους. 
To Pedigree® και το Whiskas® στηρίζουν τις φιλοζωικές οργανώσεις
Το Pedigree® και το Whiskas®, οι 2 μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο στις τροφές για σκύλους και γάτες αντίστοιχα, έχουν σαν όραμα έναν καλύτερο κόσμο για τα ζώα συντροφιάς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, συνεργάστηκαν με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ προς όφελος σημαντικών φιλοζωικών οργανώσεων. 
Συγκεκριμένα, προσέφεραν δωρεάν 3,9  τόνους τροφών στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ) και σημαντική χρηματική βοήθεια στις φιλοζωικές οργανώσεις Stray.gr και Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Η ΑΓΑΠΗ» στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να καλύψουν μέρος των αναγκών τους σε τροφές, φάρμακα και στειρώσεις. 

Επιπλέον, από το Φεβρουάριο ξεκίνησαν μια νέα πρωτοβουλία σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για την ενίσχυση των φιλοζωικών οργανώσεων με την τοποθέτηση ειδικών «τροφοσυλλεκτών»  για τη συγκέντρωση τροφών για σκύλους και γάτες. Η αρχή έγινε με 3 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος (σε Ηράκλειο, Βόλο, Λαμία) όπου οι τροφές που θα συλλέγονται θα προσφέρονται σε τοπικές οργανώσεις.

Επιπλέον, το Pedigree® στηρίζει την υιοθεσία σκύλων χωρίς σπίτι, συνεισφέροντας στην προσπάθεια της φιλοζωικής κοινότητας να περιορίσει το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα.  Το «Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®», προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όποιον υιοθετεί ένα σκύλο από φιλοζωική οργάνωση ή καταφύγιο. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου για την υπεύθυνη ιδιοκτησία, η έλλειψη της οποίας αποτελεί τη ρίζα του προβλήματος.

Τέλος, το Pedigree® και το Whiskas® με κάθε “like” στη σελίδα του PEDIGREE® στο Facebook, προσφέρουν 1 δωρεάν γεύμα σε σκύλους και γάτες χωρίς σπίτι. Μέσα από αυτή την ενέργεια έχουν προσφέρει δωρεάν τροφές στο Fazoo «Φάρμα Αδέσποτων Ζώων», στη Φιλοζωική ‘Ένωση Ηλιούπολης, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, στον Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας και στον Αρκτούρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v