Pets: Shopping therapy με... ουρά

Ο τετράποδος φίλος σας, πέρα από τις αγκαλιές και τα χάδια, έχει ανάγκη και από κάποια απαραίτητα αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή του πιο ευχάριστη. Ιδού μερικά από τα καλύτερα pet shops της Αθήνας, από τα οποία θα προμηθευτείτε όσα μπορεί να χρειάζεται ο μικρός σας φίλος.
Pets: Shopping therapy με... ουρά

Κάνατε τις αγορές σας για φέτος το καλοκαίρι; Βρήκατε τα αγαπημένα σας ρούχα, τα πιο ταιριαστά αξεσουάρ και τα απαραίτητα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς; Τέλεια. Τώρα πρέπει να φροντίσετε και για το ζωάκι σας. Να του βρείτε ένα δροσερό σπιτάκι ή ένα ευρύχωρο ενυδρείο, να προσθέσετε στη διατροφή του κάποια απαραίτητα συμπληρώματα, ή να του φορέσετε ένα νέο αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.

Για να σας διευκολύνουμε, κάναμε μια βόλτα στα pet shop της Αθήνας και ανακαλύψαμε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μικρά δωράκια που θα φτιάξουν το κέφι του τετράποδου (ή μη) συγκάτοικου σας τώρα που ζεσταίνεται, και θα φροντίσουν σωστά την υγεία του.

Στο PetFun (Ελαιών 76, Ίλιον, τηλ.: 210 2618790) θα βρείτε σπιτάκια και κλουβιά μεταφοράς για σκύλους και γάτες, παιχνίδια για τους μικρούς σας φίλους, περιλαίμια, λουριά και ειδικά σαμπουάν, όπως επίσης και τροφές Royal Canin για σκύλους και γάτες κάθε ηλικίας και ράτσας.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης ερπετά και τρωκτικά, αλλά και χρυσόψαρα και τροπικά ψάρια, με ενυδρεία σε διάφορες διαστάσεις και αξεσουάρ για να τα διακοσμήσετε. Ακόμα, οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την εκπαίδευση του σκύλου σας για βασική υπακοή, άρνηση τροφής, φύλαξη χώρου, σωματοφυλακή, κοινωνικοποίηση και διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς.

Στο Happy Pet (Γούναρη 190, Άνω Γλυφάδα, τηλ.: 210 9642122) θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τροπικά ψάρια, ενυδρεία και σχετικό εξοπλισμό, που ανανεώνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ακόμα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε πλήρως το ενυδρείο που ταιριάζει στο δικό σας χώρο, και να αναλάβουν τη συντήρησή του.

Για τους τετράποδους φίλους σας, το κατάστημα διαθέτει τροφές, αξεσουάρ, φάρμακα, σπιτάκια και κλουβιά μεταφοράς. Στο κατάστημα λειτουργεί επίσης και σαλόνι καλλωπισμού για την ομορφιά και τη φροντίδα των ζώων σας.

Τα καταστήματα της Κτηνιατρικής Pet Vet (Θηβών 85, Περιστέρι, τηλ.: 210 5777332, Γρηγορίου Λαμπράκη 99, Κορυδαλλός, τηλ.: 210 4949440 και Ηρ. Πολυτεχνείου 143, Ελευσίνα, τηλ. 210 5562252) διαθέτουν τεράστια ποικιλία σε τροφές, φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και αξεσουάρ όπως σπιτάκια, περιλαίμια και ταΐστρες για τους πιστούς σας φίλους.

Στα καταστήματα θα βρείτε, εξειδικευμένο προσωπικό (κτηνίατροι, γεωπόνοι, ζωοτέχνες) για να σας λύσει οποιαδήποτε προβλήματα με την υγεία του καλού σας φίλου. Υπάρχουν, επίσης, εξειδικευμένα, μεμονωμένα τμήματα για το σκύλο, τη γάτα, τα πτηνά, τα ψάρια, τα τρωκτικά, αλλά και τα παραγωγικά ζώα (βοοειδή, αιγοπρόβατα, μέλισσες), καθώς και τμήμα με προϊόντα υγειονομικής σημασίας.

Στην αλυσίδα καταστημάτων Pet City (Λεωφ. Κηφισίας 82, Μαρούσι, τηλ.: 210 6146130, Λεωφ. Βουλιαγμένης 72, Γλυφάδα, τηλ. 210 9640801, Λεωφ. Πεντέλης 20, Βριλήσσια, τηλ.: 210 6811082 κ.α.) θα βρείτε στην κυριολεξία τα πάντα για τους μικρούς σας φίλους: τροφές, αξεσουάρ, ενυδρεία, κομμωτήριο, κτηνιατρείο και πανσιόν.

Στο Pet City μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αν αναζητάτε pet sitter, για τις μέρες που θα λείψετε διακοπές. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petcity.gr μπορείτε να διαβάσετε εξαιρετικά επιστημονικά άρθρα που αφορούν τα κατοικίδια, αλλά και να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις, τις εκθέσεις και τα φεστιβάλ που συμμετέχει κατά καιρούς το κατάστημα.

Τέλος, η πιο εύκολη και γρήγορη λύση βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Cheapet (www.cheapet.gr). Εκεί θα βρείτε κάθε είδους ζωάκι που ενδεχομένως να θέλετε, μεταξύ των οποίων και εξωτικά είδη, όπως μαϊμουδάκια και τσιντσιλά, ενώ θα απαντηθεί κάθε σας απορία σχετικά με τα κατοικίδια και την περιποίησή τους.

Μπορείτε, φυσικά, να παραγγείλετε σπιτάκια, κλουβιά, παιχνίδια, μαξιλάρια, περιλαίμια, αξεσουάρ και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας και μπορεί να κάνει χαρούμενους τους μικρούς σας φίλους. Συχνά στο site ανακοινώνονται και κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές. Η παραγγελία αποστέλλεται απ’ ευθείας στο σπίτι σας, σε όλη την Ελλάδα.

Ε.Μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v