Σπάνιο γατάκι που δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό ψάχνει σπίτι

Ένα άστεγο γατάκι που δεν είναι… ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό ψάχνει σπίτι και κάνει το Ίντερνετ να λιώνει.
Σπάνιο γατάκι που δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό ψάχνει σπίτι
Η Hope, ένα τιγρέ και άσπρο γατάκι, χωρίς εσωτερικά ή εξωτερικά γεννητικά όργανα βρίσκεται στο καταφύγιο της οργάνωσης Cats Protection στο Γουόρινγκτον και ψάχνει σπίτι.

Οι κτηνίατροι του κέντρου ανέφεραν πως δεν υπάρχει όρος για την κατάσταση της γάτας επειδή είναι πολύ σπάνια, αλλά πρόσθεσαν ότι ήταν «συναρπαστικό που ανακαλύψαμε την ιδιαίτερη περίπτωση της Hope».

Η φιλοζωική οργάνωση πρόσθεσε ότι το κατοικίδιο ζώο ηλικίας 15 εβδομάδων είναι υγιές και έτοιμο για υιοθεσία.

Η Hope αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν θηλυκή γάτα όταν μια οικογένεια την παρέδωσε στο κέντρο διάσωσης της Cats Protection, αλλά οι κτηνίατροι δεν βρήκαν εξωτερικά γεννητικά όργανα, ούτε εσωτερικά.

Η ανώτερη κτηνιατρική υπάλληλος της Cats Protection, Fiona Brockbank, ανέφερε μάλιστα ότι φαινόταν να επρόκειτο για αγενεσία, αποτυχία ανάπτυξης οργάνου, κάτι που αυτή και οι συνάδελφοί της δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στην καριέρα τους.

 «Υπάρχει μια πιθανότητα να κρύβεται κάποιος έκτοπος ωοθηκικός ιστός εσωτερικά, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο», είπε η Brockbank.

«Αυτό είναι τόσο σπάνιο που δεν υπάρχει πραγματικά ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος όρος για αυτήν την κατάσταση», πρόσθεσε.

Η οργάνωση ανέφερε πως οι εξετάσεις έχουν δείξει ότι η Hope δεν επηρεάζεται από την πάθηση.

Ο διευθυντής του Tyneside Adoption Center Beni Benstead ανέφερε ότι το γατάκι ήταν « σκέτη απόλαυση» και πρόσθεσε ότι «θα φέρει σε κάποιον πολλά χρόνια διασκέδασης και συντροφικότητας».

«Η ανακάλυψη της ειδικής κατάστασης της Hope ήταν μια συναρπαστική στιγμή καθώς κανείς από εμάς δεν το έχει ξαναδεί ή είναι πιθανό να το ξαναδεί», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από BBC
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v