Μήπως ο σκύλος σου είναι influencer; Εταιρεία δίνει 10.000 δολάρια για να τον προσλάβει

Παίρνει ο σκυλάκος σου τις καλύτερες πόζες; Μήπως να κάνεις αίτηση για την θέση του τετράποδου influencer, που θα του δώσει 10.000 δολάρια;
Μήπως ο σκύλος σου είναι influencer; Εταιρεία δίνει 10.000 δολάρια για να τον προσλάβει
Αν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φτιάξει στα social media σελίδα για τον σκύλο τους, συνέχισε να διαβάζεις, έχουμε κάτι που σε αφορά.

Το Yappy.com, ιστοσελίδα με δωράκια για κατοικίδια, αναζητά τον επόμενο «Chief Fluff Officer» του (έναν… Μαλλιαρό Διευθύνοντα Σύμβουλο, ας πούμε) και πληρώνει έως και 10.000 δολάρια το χρόνο.

«Το σκυλάκι που θα πάρει τη θέση θα πρέπει να είναι άνετο μπροστά στην κάμερα, πάντα πρόθυμο να πάρει πόζα και να απολαμβάνει πραγματικά τη φωτογραφία του και τη βιντεοσκόπηση καθώς δοκιμάζει τα τελευταία εξατομικευμένα δώρα μας», λέει η εταιρεία στη αγγελία εργασίας.

Αν και ακούγεται σαν μια ονειρεμένη δουλειά, τα καθήκοντα ενός σκύλου influencer μπορεί να είναι δύσκολα. Όχι μόνο ο Chief Fluff Officer πρέπει να είναι περιποιημένος και έτοιμος για τη φωτογραφική μηχανή, αλλά να «αισθάνεται άνετα να δείξει τις καλύτερες πόζες του, τα αυθάδικα γόνατα, την ουρά, τα κόλπα και τις εκφράσεις του» στο διαδίκτυο.

Σε αντάλλαγμα, ο τυχερός σκυλάκος θα πληρώνεται, θα λαμβάνει δωρεάν προϊόντα και περιστασιακά θα ταξιδεύει για φωτογραφήσεις.

Για να ληφθούν υπόψη, οι σκυλογονείς πρέπει να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση έως τις 18 Νοεμβρίου. Προσοχή όμως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

«Είμαστε πρόθυμοι να στείλουμε το μήνυμα όσο το δυνατόν ευρύτερα, ώστε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για αυτόν τον εκπληκτικό ρόλο», είπε η εταιρεία στο CNN. «Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώσαμε την θέση και μέχρι στιγμής, είχαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις».

Πηγή: CNN.com 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v