Εφαρμογή που γουργουρίζει ηρεμεί ανθρώπους και γάτες

Νιώθεις πιεσμένος; Αυτή η χαλαρωτική εφαρμογή αναπαράγει ήχους γουργουρίσματος γάτας για να ηρεμήσει εσένα ή το γατάκι σου. Ή και τους δυο.
Εφαρμογή που γουργουρίζει ηρεμεί ανθρώπους και γάτες
Το γουργούρισμα της γάτας είναι ένα ωραιότατο φυσικό αγχολυτικό, και όσοι έχουν κατοικίδιο το γνωρίζουν καλά.

Αν τώρα δεν ανήκεις στους τυχερούς, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το Purrli.com, μια ωραιότατη εναλλακτική.

«Το Διαδίκτυο έχει μια γάτα» αναφέρεται στην ιστοσελίδα Purrli.com. Οι επισκέπτες της μπορούν να αναπαράγουν ένα γουργουρητό και να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις για να το αλλάξουν εάν θέλουν να είναι παιχνιδιάρικο, ενθουσιασμένο ή νυσταγμένο.

«Ο ήχος μιας γάτας που γουργουρίζει είναι ένας από τους πιο ανακουφιστικούς ήχους που υπάρχουν και μπορεί να σας ηρεμήσει όταν νιώθετε άγχος», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Το Purrli λοιπόν, προσπαθεί να αναπαράγει τόσο τον ήχο όσο και την παρουσία μιας εικονικής γάτας μέσω μιας προσαρμοσμένης μηχανής ήχου που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με πραγματικά γουργουρίσματα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί, βοηθά και τις γάτες να ηρεμήσουν, οπότε με ένα σμπάρο δύο γατόνια.

«Η ρύθμιση αυτή έκανε τη γάτα μας να νιαουρίζει όποτε πλησίαζε στον υπολογιστή, αλλά και να χουρχουρίζει. Οπότε, φαντάζομαι πως "γατο-εγκρίνεται"» έγραψε στις εντυπώσεις ένας από τους χρήστες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by purrlipurrs (@purrlipurrs)



Ξεκίνα το γουργουρητό κάνοντας κλικ εδώ. https://purrli.com/

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v