Τέλειος σκυλάκος κλέβει πακέτο που έπεσε από ντελιβερά και τον αφήνει να ψάχνεται

Στο σπαρταριστό βίντεο της ημέρας, σκύλος στη Βραζιλία κλέβει φαγητό από ανυποψίαστο ντελιβερά, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πώς το έχασε.
Τέλειος σκυλάκος κλέβει πακέτο που έπεσε από ντελιβερά και τον αφήνει να ψάχνεται
Σε προκαλούμε να δεις αυτό το βίντεο, στο οποίο αδέσποτος σκυλάκος στη Βραζιλία κλέβει φαγητό που πέφτει από ντελιβερά και μετά κάνει τον ανήξερο, χωρίς να γελάσεις.

Η σκανδαλώδης, αλλά και ξεκαρδιστική πράξη του μικρού κλεφτράκου καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας, την ώρα ο Roseilson Melo παρέδιδε παραγγελία σε ένα σπίτι στην πολιτεία Πάρα της βόρειας Βραζιλίας.

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει τον Melo να ανεβαίνει προς το σπίτι με το μηχανάκι του και το σκυλάκι να περπατάει δίπλα του. Ο Melo βγάζει το σακίδιο παράδοσης φαγητού και το τοποθετεί πάνω στο μηχανάκι, χτυπάει το κουδούνι με τη σακούλα με το φαγητό στο χέρι και φαίνεται να συνομιλεί για λίγο με τον πελάτη.

Στο μεταξύ, όμως, το σακίδιο που είναι πάνω στο μηχανάκι γλιστρά στο πλάι, με αποτέλεσμα να πέσει από μέσα μια άλλη σακούλα. Ο σκυλάκος που βρίσκεται εκεί παίρνει ανενόχλητος τη σακούλα με το φαγητό, και το κόβει για την απέναντι μεριά του χωματόδρομου.

Η κάμερα στη συνέχεια τον σκύλο να ρίχνει την τσάντα στο γρασίδι και να τη μυρίζει για μια στιγμή. Προφανώς, το φαγητό μύριζε ωραία, οπότε ο κλέφτης της ιστορίας μας αρπάζει την τσάντα με τα δόντια του και άρχισε να απομακρύνεται.

Ο Melo επιστρέφει στο μηχανάκι, και δείχνει μπερδεμένος, καθώς αναζητά το γεύμα του επόμενου πελάτη του. Μην μπορώντας να το βρει, ενημερώνει τον πιθανότατα πεινασμένο πελάτη και το εστιατόριο Delícias de Francisca, απ’ όπου έγινε η παραγγελία.

Ο ιδιοκτήτης, Tharles Costa, είπε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, ότι κατάφεραν να ανακαλύψουν τη ληστεία μετά από παρακολούθηση των πλάνων της κάμερας ασφαλείας.

«Ο πελάτης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το φαγητό είχε εξαφανιστεί. Ο ντελιβεράς έφτασε εδώ σαστισμένος, χωρίς να ξέρει τι να κάνει», είπε ο Κόστα. «Προφανώς δεν είχε δει τον σκύλο. Αποφασίσαμε να πάμε στο χώρο και να ζητήσουμε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Τότε είδαμε όλα όσα έγιναν. Η ιστορία έγινε viral».

Ο Κόστα μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό του εστιατορίου του στο Instagram καθώς και μια φωτογραφία του να ποζάρει με τον σκύλο και μια άλλη που έδειχνε το σκυλάκι να κάθεται μέσα σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο.

«Ο (σκύλος) έχει ήδη απελευθερωθεί και είναι έτοιμος να ληστέψει έναν άλλο ντελιβερά στις γειτονιές της Mocajuba. Αυτή είναι η Βραζιλία που ζούμε», είπε γελώντας.



Πηγή: Daily Mail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v