Μήκος 1,2 μέτρα έχει η πιο... μακριά γάτα του κόσμου

Το ρεκόρ Γκίνες της μεγαλύτερης σε μήκος γάτας του κόσμου κατέχει ο υπέροχος Μπάριβελ από την Πάβια της Ιταλίας.
Μήκος 1,2 μέτρα έχει η πιο... μακριά γάτα του κόσμου
Πόσο μεγάλη θα έλεγες ότι μπορεί να είναι μια γάτα; Βάζουμε στοίχημα πως ό,τι και αν σκέφτηκες, δύσκολα θα κατάφερες να κάνεις εικόνα τον Μπάριβελ, τον μεγαλύτερο εν ζωή γάτο του πλανήτη που αγγίζει σε μήκος τα 120 εκατοστά.

Σύμφωνα με το τελευταίο ποστ της σελίδας των Ρεκόρ Γκίνες, ο Μπάριβελ που ζει στην Πάβια της Ιταλίας κατέχει το ρεκόρ της μακρύτερης γάτας στον κόσμο από το 2018.

Μάλιστα, παρά τις γιγάντιες διαστάσεις του, ο γατούλης που ανήκει στη ράτσα των Maine Coon, είναι εξαιρετικά ντροπαλός και ήσυχος. Η διασημότητα δεν φαίνεται να τον έχει επηρεάσει, παρά τους χιλιάδες followers που τον ακολουθούν στο Instagram. https://www.instagram.com/barivel_maine_coon/?hl=en

Τα αγαπημένο του φαγητά είναι τα ψάρια, κυρίως ο τόνος, και το κοτόπουλο. Όσο για το όνομά του, στην τοπική ιταλική διάλεκτο του ιδιοκτήτη του Μπάριβελ σημαίνει γελωτοποιός.

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος γάτος, γιατί είναι λιγάκι ντροπαλός… Όταν οι άνθρωποι τον βλέπουν παθαίνουν σοκ, αλλά για εμάς είναι ένα δωράκι… εντάξει, ένα μεγάλο δωράκι» λέει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του, Edgar Scandurra.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v