Εταιρεία σου δίνει 2000 δολάρια για βάλεις στο σπίτι σου κατσαρίδες

Πόσα θα ζήταγες για να γεμίσεις το σπίτι σου κατσαρίδες; Αυτή η εταιρεία σου δίνει 2000 δολάρια. Καλό κουράγιο.
Εταιρεία σου δίνει 2000 δολάρια για βάλεις στο σπίτι σου κατσαρίδες
Οι απεντομώσεις από κατσαρίδες τείνουν να κοστίζουν χρήματα στους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, όμως μια εταιρεία στη Βόρεια Καρολίνα ακολουθεί την αντίθετη προσέγγιση, και προσφέρει χιλιάδες δολάρια για να φέρει κατσαρίδες στα σπίτια τους.

Η Pest Informer, μια εταιρεία απεντόμωσης με έδρα το Raleigh, N.C., ανέβασε μια διαφήμιση στη σελίδα της την περασμένη εβδομάδα αναζητώντας εθελοντές για μια μελέτη 30 ημερών, σχετικά με την αποτελεσματικότητα διαφόρων DIY μεθόδων απεντόμωσης για τα σιχαμερά έντομα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να δώσουν στην εταιρεία άδεια να απελευθερώσει περίπου 100 αμερικανικές κατσαρίδες – πρόκειται για ένα είδος αρκετά μεγάλης κατσαρίδας - στα σπίτια τους, να δοκιμάσουν μια θεραπεία με κατσαρίδες και να κινηματογραφήσουν τη διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα λάβουν 2000 δολάρια.

Η εταιρεία έψαχνε για πέντε έως επτά νοικοκυριά σε όλες τις ΗΠΑ για να συμμετάσχουν στη μελέτη, όμως έλαβαν περισσότερες από 2.500 αιτήσεις σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία αρχικά πίστευαν ότι η εύρεση αρκετών εθελοντών θα ήταν μια πρόκληση και είχαν προγραμματίσει να διατηρήσουν τις αιτήσεις ανοιχτές μέχρι τον Ιούλιο. Όμως με βάση την ανταπόκριση του κοινού, φαίνεται ότι τα μέλη της ομάδας θα κλείσουν τις αιτήσεις σύντομα και θα αφιερώσουν τον επιπλέον χρόνο στο να ταξινομήσουν τις αιτήσεις.

Η μελέτη τους πάντως, έχει κάποιους περιορισμούς. Η σελίδα της εταιρείας διευκρινίζει ότι οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και είτε να είναι κάτοχοι του σπιτιού είτε να έχουν γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Επίσης, απαγορεύεται να χρησιμοποιούν πρόσθετες θεραπείες για κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της περιόδου μελέτης.

Αν μένεις στην Αμερική λοιπόν, και νιώθεις ατρόμητος, τότε μπες εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v