Έσωσαν κουταβάκια από βέβαιο πνιγμό στα Φάρσαλα

Στο Κατωχώρι Φαρσάλων η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε τέσσερα σκυλάκια που κινδύνεψαν να πνίγουν στην υπερχειλισμένη αποστραγγιστική τάφρο του χωριού.
Έσωσαν κουταβάκια από βέβαιο πνιγμό στα Φάρσαλα
Επιχείρηση απεγκλωβισμού 4 κουταβιών πραγματοποιήθηκε στο Κατωχώρι Φαρσάλων από δυνάμεις της πυροσβεστικής οι οποίες είχαν σπεύσει στην περιοχή καθώς τα ρέματα είχαν φουσκώσει σε επικίνδυνο βαθμό` από τις βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Διομήδης.

Όταν έγιναν αντιληπτά τα κουτάβια  βρεγμένα και παγωμένα να έχουν εγκλωβιστεί στη μέση μιας υποτυπώδους νησίδας που είχε δημιουργηθεί, η αποστραγγιστική τάφρος του χωριού είχε ήδη υποστεί υπερχείλιση,.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που ήταν παρών στην διάσωση σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει τα εξής: «Στο Κατωχώρι Φαρσάλων απεγκλωβίσαμε μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία τέσσερα σκυλάκια που κινδύνεψαν να πνίγουν στην υπερχειλισμένη αποστραγγιστική τάφρο του χωριού. Δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλία που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από  μεγάλες ποσότητες βροχοπτώσεων. Είμαστε παντού όπου υπάρχει ανάγκη».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v