Να σας συστήσουμε την Καλυψώ, τη γάτα του Προεδρικού Μεγάρου

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από χτες έχουν μία και μοναδική αδιαμφησβήτητη πρωταγωνίστρια. Την Καλυψώ.
Να σας συστήσουμε την Καλυψώ, τη γάτα του Προεδρικού Μεγάρου
Η πανέμορφη γατούλα που έχει κατακτήσει από χτες τα social media έγινε δικαίως… σούπερ σταρ, όταν διέκοψε την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ο Πρωθυπουργός είχε πάει να ενημερώσει για την εξέλιξη της πανδημίας και το σχέδιο για τον εμβολιασμό.

«Δεν ξέρεις την Καλυψώ;» ρώτησε η κ. Σακελλαροπούλου τον Πρωθυπουργό, όταν εκείνος απόρησε που ένα… νιαούρισμα διέκοψε την συζήτηση τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνώρισε την τετράποδη ομορφιά στο ταξίδι της στην Κάρπαθο, στις αρχές Οκτωβρίου, όπου συνάντησε τους ανθρώπους της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου, Σοφία Χήρας-Μικρού και Άννα Κατωγυρίτη,  και εξέφρασε την επιθυμία να την υιοθετήσει.

Έτσι, η Καλυψώ βρέθηκε από την Κάρπαθο στην Αθήνα. Τα βράδια συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σπίτι της, και τα πρωινά πιάνει… δουλειά στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο νιώθει πια σαν δεύτερο σπίτι της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v