4 ειδήσεις που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις

Διακόπτουμε το συνηθισμένο μας πρόγραμμα, για να μεταδώσουμε τέσσερις αστείες, χαριτωμένες, συγκινητικές ειδήσεις με ζωάκια. Το έχουμε όλοι ανάγκη.
4 ειδήσεις που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις
Κάνε ένα διάλειμμα από τις εικόνες καταστροφής που έχουν πλημμυρίσει την οθόνη σου, και έλα να χαζέψουμε μικρές ειδήσεις που θα φτιάξουν λιγάκι το κέφι σου. Το χρειαζόμαστε όλοι.

Κουκουβάγια ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη με το φορτηγό που μεταφέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center

Αυτό το μικρό, συμπαθέστατο κουκουβαγιόπουλο έκανε το ταξίδι της ζωής του, από την Ονεόντα της πολιτείας της Νέας Υόρκης ως το Ροκφέλερ Σέντερ, στο κέντρο του Μανχάταν. Οι μεταφορείς ανακάλυψαν έκπληκτοι τον μικρό Ροκφέλερ (όπως ονόμασαν τον… λαθρεπιβάτη τους) όταν ξεφόρτωσαν το δέντρο, μετά από ταξίδι 321 χιλιομέτρων. Ο μικρός κουκουβάγιος δόθηκε στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριας Ζωής Ravensbeard https://www.facebook.com/Ravensbeard-Wildlife-Center-1404058576543469/ που τον έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

A Secret in the Rockefeller Center Christmas Tree

Ravensbeard is excited to share a rare Holiday story with you. ...

Posted by Ravensbeard Wildlife Center on Tuesday, 17 November 2020


Γάτα αντιδρά σε φαγητό που μισεί

Αυτή, παιδιά, είναι η Μπελιάς. Η Μπελιάς ζει στη Μόσχα, και για κακή της τύχη μισεί με όλη της την καρδιά ένα έδεσμα που οι Ρώσοι λατρεύουν, τη Smetana –που μοιάζει πολύ με την sour cream που βάζεις στα μπουρίτο σου όταν παραγγέλνεις μεξικάνικο. Η αντίδρασή της στο παρακάτω βίντεο είναι… όλοι εμείς όταν μας έβαζαν να φάμε σπανακόρυζο μικροί.



«Διαρρήκτης» παπαγάλος προσπαθεί να μπει από παράθυρο σπιτιού

Διαρρήκτης-διαρρήκτης, αλλά ευγενέστατος, λέει κανονικότατο hello την ώρα που προσπαθεί να μπει στο σπίτι από το ανοιχτό παράθυρο, μην μας πουν ότι δεν έχουμε και τρόπους. Το βιντεάκι με το συμπαθέστατο πτηνό τράβηξε στο κινητό της η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Νικόλ Ίνκλεϊ, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.



Ο πρώτος γάτος στην Ελλάδα με τεχνητά πόδια κάνει τα πρώτα του βήματα

Και τώρα… φέρε χαρτομάντηλα, γιατί η ιστορία του Περσέα θα σε συγκινήσει. Ο Περσέας είναι ένας γάτος σούπερ ήρωας, που βρέθηκε στις 13 Μαΐου στη Λαμία πυροβολημένος από αεροβόλο, με τρία από τα τέσσερα πόδια του λιωμένα. Ο γενναίος μας ήρωας χειρουργήθηκε στις 26 Οκτωβρίου στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας, όπου του τοποθέτησαν εμφυτεύματα από τιτάνιο στα πίσω άκρα, και σήμερα είναι ο πρώτος γάτος στην Ελλάδα που περπατά με τεχνητά πόδια.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v