Στο Σχεδία Home ο σκύλος σου θα πιει… γαβγαβτσίνο!

Γεύματα ακόμη και για τους τετράποδους φίλους μας, θα προσφέρει πλέον το καφέ-μπαρ-εστιατόριο «σχεδία home», στο κέντρο της Αθήνας.
Στο Σχεδία Home ο σκύλος σου θα πιει… γαβγαβτσίνο!
Θες να πας για ένα καφεδάκι ή σνακ και σκέφτεσαι τι θα δώσεις στον τετράποδο φίλο σου; Το Σχεδία Home (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα) έχει την απάντηση – και τη λιχουδιά.

Με αφορμή την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και του «σχεδία home», «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (4-5/7) εγκαινιάζεται το μοναδικό ίσως στην Ελλάδα «pet café», που δεν θα υποδέχεται απλά, αλλά θα καλοδέχεται τους επισκέπτες με σκυλάκια.

Στο, ούτως ή άλλως, εξαιρετικό μενού προστίθενται για πρώτη φορά και εκλεκτά γεύματα για σκύλους. Μεταξύ αυτών το «γαβγαβτσίνο», αλλά και το «smoothie με ουρά».

Μάλιστα, η επιλογή των εδεσμάτων για τους πελάτες με… ουρά δεν έγινε τυχαία. Τις θρεπτικές λιχουδιές, που περιλαμβάνονται στον κατάλογο-έκπληξη για τους τετράποδους θαμώνες επιμελήθηκε η διαιτολόγος-εκπαιδεύτρια σκύλων Ρεγκίνα Μπίμπα.

Στην αυλή του «σχεδία home», επί του πεζόδρομου της οδού Νικίου, λοιπόν, οι επισκέπτες που προσέρχονται με το σκυλάκι τους θα μπορούν να παραγγέλνουν ένα καφεδάκι ή ένα brunch για τους ίδιους, αλλά, μαζί και ένα «καφεδάκι» ή μια λιχουδιά για τον πιο πιστό τους φίλο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v