Αστυνομικοί φέρνουν παπάκια πίσω στη μαμά τους

Δύο αστυνομικοί στο Χιούστον του Τέξας βοηθούν παπάκια που χάθηκαν να επιστρέψουν στις μαμάδες τους, σε δύο βίντεο που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.
Αστυνομικοί φέρνουν παπάκια πίσω στη μαμά τους
Διακόπτουμε το πρόγραμμα των ειδήσεων σχετικά με τον κορωνοϊό, γιατί πρέπει επειγόντως να μιλήσουμε για τη σημαντικότερη είδηση της ημέρας.

Στα δύο βίντεο που ακολουθούν, κυρίες και κύριοι, βλέπουμε αστυνομικούς σε πολύ ειδικές αποστολές, να οδηγούν με ασφάλεια παπάκια που έχουν χαθεί πίσω στις μαμάδες τους, και αν αυτό δεν σε κάνει να χαμογελάσεις, μάλλον τίποτα δεν θα το καταφέρει.

Το πρώτο από τα δύο περιστατικά συνέβη στο (κλειστό λόγω κορωνοϊού) Πάρκο Memorial του Χιούστον. Το κατέγραψε η δημοσιογράφος του NBC, Πρισίλα Τόμσον, η οποία το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον λοχία Ένγκελχαρτ της αστυνομίας του Χιούστον, που όχι μόνο με βοήθησε αφότου κλείδωσα τα κλειδιά μου μέσα στο αυτοκίνητο σήμερα το πρωί, αλλά βοήθησε κι αυτά τα μικρά παπάκια να βρουν το δρόμο να γυρίσουν στη μαμά τους ¬–και όλα αυτά ενώ φρόντιζε να πληροφορεί τον κόσμο πως όλα τα πάρκα του Χιούστον είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού».



Σε ένα ακόμα βίντεο, πάλι από το Χιούστον του Τέξας, βλέπουμε τον αστυνομικό Larry Satterwhite να κάνει το ίδιο πριν από λίγες μέρες –στις 15 Απριλίου, για την ακρίβεια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v