Τέλεια πτυσσόμενα γραφεία για δουλειά από το σπίτι

Θέλεις να εκμεταλλευτείς κάθε εκατοστό του μικρού σου χώρου; Αυτά τα γραφεία είναι ό,τι πρέπει για να δουλέψεις όπως πρέπει από το σπίτι.
Τέλεια πτυσσόμενα γραφεία για δουλειά από το σπίτι

Αν η τηλεργασία σε ανάγκασε να είσαι με το laptop στο κρεβάτι, τότε ετοιμάσου να καλωσορίσεις το αυχενικό σε μερικούς μήνες.

Ναι, καταλαβαίνουμε δεν έχεις χώρο για γραφείο, όμως λύσεις υπάρχουν και λέγονται ανοιγόμενα ή πτυσσόμενα γραφεία τοίχου.

Τα ανοίγεις, κάνεις τη δουλειά σου και μετά τα κλείνεις χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες και κάνε κλικ στα ονόματα για να δεις τιμές και περισσότερες πληροφορίες. 

Αυτό το πτυσσόμενο γραφείο InnovaGoods διαθέτει πίνακα για να γράφεις τις σημειώσεις σου, ένα πάνελ από φελλό για να κρεμάς χαρτιά με πινέζες, και ράφια για βιβλία, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, κτλ. Τιμές και για παράδοση εντός Αττικής



Αυτό το γραφείο τοίχου Omega pakoworld έχει άνετο χώρο εργασίας και ενσωματωμένη ραφιέρα για να βάλεις τα αντικείμενά σου. 



Και βγαίνει και σε χρώμα λευκό-καρυδί για να ταιριάξει καλύτερα με τα έπιπλα του δωματίου.

Πιο απλό, αλλά εξίσου πρακτικό, αυτό το γραφείο προσφέρει χώρο εργασίας με ενσωματωμένη ραφιέρα και βγαίνει σε χρώμα ξύλου και λευκό.



Στην εταιρεία Domwood βρήκαμε ακόμα ένα ωραιότατο γραφείο συναρμολογημένο με ραφάκια και επιφάνεια με μηχανισμό ανάκλησης, το οποίο μάλιστα διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων, αλλά και χρωμάτων. 



Σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων αυτό το λευκό και μοντέρνο γραφείο ταιριάζει ωραιότατα στο φοιτητικό δωμάτιο,  ενώ βγαίνει και σε μαύρο ή καρυδί.



Πιο μίνιμαλ, αλλά με περισσότερους χώρους για αντικείμενα και μοντέρνα ράφια, αυτό το γραφείο βγαίνει μόνο σε λευκό και διαστάσεις 148Χ70. 



Τέλος, αυτό εδώ το γωνιακό γραφείο βγαίνει σε πέντε χρώματα και ποικιλία διαστάσεων.  

Αν πάλι θες να διαθέσεις κάτι παραπάνω, μπορείς να παραγγείλεις να σου φτιάξουν ένα tailor made ανοιγόμενο γραφείο τοίχου με βάση τις προτιμήσεις σου.

Πάρε μερικές ιδέες από τις παρακάτω συνθέσεις που αλιεύσαμε στο Pinterest.












Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v