Πιστεύετε ότι οι μεγάλοι σεφ ασχολούνται όλη την ημέρα με αστακούς και μοριακούς αφρούς από ροδοπέταλα; Δεν θα μπορούσατε να απέχετε περισσότερο από την αλήθεια. Στα βίντεο που ακολουθούν, μερικοί από τους διασημότερους σεφ του κόσμου εξηγούν πώς θα καθαρίσετε σωστά τα κρεμμύδια, πώς γίνεται η σωστή ομελέτα, πώς ψήνεται ένα κοτόπουλο και πώς φτιάχνουμε σάλτσα ντομάτας για τα μακαρόνια μας. Ό,τι ακριβώς θα θέλατε να μάθετε –ή να τελειοποιήσετε– δηλαδή.
Ο πολυβραβευμένος σεφ Art Rogers εξηγεί πώς θα καθαρίσετε και θα κόψετε το κρεμμύδι σαν επαγγελματίας.
Μια που ξεκινήσαμε με τα κοψίματα, ορίστε και ο σωστός τρόπος να χειρίζεστε τα μαχαίρια εν γένει.
Ο σταρ σεφ Thoms Keller εξηγεί με λίγα και σταράτα λόγια πώς ψήνεται το κοτόπουλο.
Ο Jacques Pepin με την υπέροχη γαλλική προφορά του μας μαθαίνει να φτιάχνουμε σωστή ομελέτα.
Μιλώντας για αυγά, ο Gordon Ramsay φτιάχνει παραδοσιακά βρετανικά scrambled eggs με παραδοσιακή βρετανική προφορά.
Και τέλος, ο Scott Conant κάνει τα μαγικά του με την απλούστερη και νοστιμότερη κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια του κόσμου.