Οι τεχνικές των μεγάλων σεφ… στην κουζίνα σας

Οι μεγαλύτεροι σεφ του κόσμου αφήνουν για λίγο στην άκρη τη μοριακή γαστρονομία τους, για να σας εξηγήσουν πώς κόβεται το κρεμμύδι και πώς ψήνεται το κοτόπουλο.
Οι τεχνικές των μεγάλων σεφ… στην κουζίνα σας
Πιστεύετε ότι οι μεγάλοι σεφ ασχολούνται όλη την ημέρα με αστακούς και μοριακούς αφρούς από ροδοπέταλα; Δεν θα μπορούσατε να απέχετε περισσότερο από την αλήθεια. Στα βίντεο που ακολουθούν, μερικοί από τους διασημότερους σεφ του κόσμου εξηγούν πώς θα καθαρίσετε σωστά τα κρεμμύδια, πώς γίνεται η σωστή ομελέτα, πώς ψήνεται ένα κοτόπουλο και πώς φτιάχνουμε σάλτσα ντομάτας για τα μακαρόνια μας. Ό,τι ακριβώς θα θέλατε να μάθετε –ή να τελειοποιήσετε– δηλαδή.

Ο πολυβραβευμένος σεφ Art Rogers εξηγεί πώς θα καθαρίσετε και θα κόψετε το κρεμμύδι σαν επαγγελματίας.

 
Μια που ξεκινήσαμε με τα κοψίματα, ορίστε και ο σωστός τρόπος να χειρίζεστε τα μαχαίρια εν γένει.

 
Ο σταρ σεφ Thoms Keller εξηγεί με λίγα και σταράτα λόγια πώς ψήνεται το κοτόπουλο.

 
Ο Jacques Pepin με την υπέροχη γαλλική προφορά του μας μαθαίνει να φτιάχνουμε σωστή ομελέτα.

 
Μιλώντας για αυγά, ο Gordon Ramsay φτιάχνει παραδοσιακά βρετανικά scrambled eggs με παραδοσιακή βρετανική προφορά.

 
Και τέλος, ο Scott Conant κάνει τα μαγικά του με την απλούστερη και νοστιμότερη κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια του κόσμου.

 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v