Τι τύπος γλυκού είσαι; 5 επιλογές για όσους προσέχουν

Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ προσφέρουν λύσεις σε αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά.
Τι τύπος γλυκού είσαι; 5 επιλογές για όσους προσέχουν
Προσέχεις τη διατροφή σου αλλά σου αρέσουν τα γλυκά; Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα! Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι η πιο έξυπνη επιλογή, καθώς δεν είναι απλά γλυκά χωρίς ζάχαρη, αλλά συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά της ισορροπημένης διατροφής: δεν έχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, έχουν χαμηλές θερμίδες και λιπαρά, περιέχουν φυτικές ίνες και παράλληλα έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.

Και να 5 απολαυστικές προτάσεις γλυκών για κάθε γούστο που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και κάθε μέρα, χάρη στο ισορροπημένο διατροφικό τους προφίλ.

1. Choco lover: Αν για εσένα ισχύει το - σοκολάτα ή τίποτα, τότε έχεις δύο επιλογές: 1) Σοκολάτες και Mini Σοκολατάκια Sweet & Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γάλακτος ή κουβερτούρα… ανάλογα τη διάθεση και 2)Μους σοκολάτα Sweet & Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τόσο αφράτη και απολαυστική και μόνο με 86 θερμίδες ανά μερίδα. Και για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση πασπάλισε τη με κακάο και πρόσθεσε φρέσκα φρούτα.

2. Παγωτομανής: Σ’ αρέσει να τρως παγωτό κάθε μέρα ακόμα και την πιο κρύα μέρα του χρόνου… τέλεια! Με το παγωτό Sweet & Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, μπορείς να συνεχίζεις να τρως… χωρίς τύψεις. Ότι και αν διαλέξεις, βανίλια ή σοκολάτα, το φτιάχνεις μέσα σε 15 λεπτά και μόνο με 66 θερμίδες ανά μερίδα!

3. Μιλφέιγ forever: Δεν μπορείς να συγκρίνεις με τίποτα την απόλαυση από το «κρατς» των φύλλων του μιλφέιγ και την κρέμα που λιώνει στο στόμα; Τότε θα λατρέψεις το Μιλφέιγ Sweet and Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη γιατί η απόλαυση σε αυτό το μιλφέιγ αρχίζει από τους αριθμούς: 109 θερμίδες ανά μερίδα και 50% λιγότερα λιπαρά (σε σύγκριση με ένα κανονικό μιλφέιγ). Και αν θέλεις και κάτι διαφορετικό, συνδύασέ το με φρεσκοκομμένες φράουλες!

4. Cheesecake yummy: Αναζητάς πραγματική απόλαυση χωρίς ενοχές; Cheesecake Sweet and Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και μόλις 129 θερμίδες ανά μερίδα. Ποιος μπορεί... αλλά και γιατί να του αντισταθεί;

5. All time classic Κρέμα Καραμελέ: Αν δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα από τα πιο κλασσικά και λαχταριστά γλυκίσματα, δεν πειράζει… Την Κρέμα Καραμελέ Sweet and Balance με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη θα μπορείς να την απολαμβάνεις χωρίς να ξεφεύγεις από το ισορροπημένο σου πρόγραμμα: μόνο με 61 θερμίδες τη μερίδα και χαμηλά λιπαρά (σε σύγκριση με μία κανονική κρέμα καραμελέ).

Χάρη στα Sweet & Balance δεν χρειάζεται πλέον ούτε να στερηθείς ούτε να νιώθεις τύψεις κάθε φορά που θέλεις ένα γλυκό! Άλλωστε, τα Sweet & Balance είναι γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v