@HOMEΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Οι καλύτερες σάλτσες για σαλάτα λάχανο-καρότο

Τέλεια dressing και σάλτσες για να απολαύσετε την εύκολη και αγαπημένη σαλάτα λάχανο – καρότο.


Dressing μαγιονέζας

Υλικά: 1 φλ. έτοιμη μαγιονέζα, ¼ φλ. ξύδι από λευκό κρασί ή μηλόξυδο , 1 κ.σ. ζάχαρη, αλάτι

Εκτέλεση: Χτυπάμε μαζί τα υλικά για τη σάλτσα που έχουμε διαλέξει σε ένα μικρό μπολ. Αλατοπιπερώνουμε.

Σος γιαουρτιού

Υλικά: 200 γρ. γιαούρτι 0%, 2 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη, 1 πρέζα αλάτι, λίγο πιπέρι

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάζουμε στο τέλος και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.

Από εδώ.

Βινεγκρέτ μέλι – μουστάρδα

Υλικά: 100 γρ. ηλιέλαιο, 180 γρ. ελαιόλαδο, 60 γρ. ξίδι λευκό, μπαλσάμικο, 20 γρ. μουστάρδα ντιζόν, 30 γρ. μουστάρδα με κόκκους, 50 γρ. μέλι, 50 γρ. νερό, αλάτι

Εκτέλεση: Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και το νερό στον κάδο του μπλέντερ. Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο. Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ αραιώνουμε με νερό

Από εδώ.

Σάλτσα με βασιλικό, λεμόνι και σκόρδο

Υλικά: 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός, 1 κ.σ. χυμός λεμονιού, 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, μία πρέζα πάπρικα

Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα, ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις.

Από εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η μόνη δικαιολογία του Θεού είναι ότι δεν υπάρχει."

Σταντάλ, Γάλλος συγγραφέας

  • 1926 - Ο Τζον Λόγκι Μπερντ επιδεικνύει για πρώτη φορά την τηλεόραση.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2