Ποια είναι τα μυστικά του ψησίματος για να παραμείνει η γαλοπούλα ζουμερή; Με τι θα τη γεμίσουμε, πέρα από κάστανα και κουκουνάρια; Οι ειδικοί του iCookGreek μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της τέλειας χριστουγεννιάτικης σπεσιαλιτέ.
All time classic spring rolls, ευωδιαστό τηγανητό ρύζι, πρωτότυπες ιδέες με κοτόπουλο και καραμελωμένες γαρίδες. Όλη η νοστιμιά της κινέζικης κουζίνας έρχεται στο σπίτι σας, μέσα από τέσσερις συνταγές από τον σεφ του ασιατικού εστιατορίου Nam’a.
Φρέσκο, ζεστό ψωμί, με τραγανή κόρα που σπάει στο χέρι και μοσχοβολά. Ωραία εικόνα, σωστά; Τι θα λέγατε να είστε εσείς ο φούρναρης της υπόθεσης; Σηκώστε τα μανίκια και ετοιμαστείτε να εκτελέστε εύκολες συνταγές για σπιτικό ψωμί.
Βαρεθήκαμε την «πλαστική» γεύση της κατεψυγμένης πίτσας. Λυπηθήκαμε τα χρήματα με τα οποία έχουμε «χρυσώσει» τις πιτσαρίες και τα delivery. Γι’ αυτό, προτείνουμε τέσσερις εύκολες συνταγές για σπιτική πίτσα και σάλια που τρέχουν. Buon appetito!
Όλους μας βασανίζει το ερώτημα που καθημερινά κάνει διάφορες γεύσεις να «περιστρέφονται» νοητά γύρω απ’ το κεφάλι μας. Σήμερα σας προτείνουμε μερικές ιδέες για να έχετε μια έγνοια λιγότερη και ένα τραπέζι γευστικότερο.
Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του αλλά δεν πτοούμαστε. Φέρνουμε το Αιγαίο στο τραπέζι μας με πέντε γευστικές συνταγές από τα νησιά του και παίρνουμε δυνάμεις για του χρόνου.
Ποιος είπε ότι το barbecue εξαντλείται σε πασπαλισμένα με αλατοπίπερο μπριζολάκια που απλά γυρνούν στη σχάρα; Τρεις συνταγές με κρέας και δύο με ψάρι υπόσχονται να φυσήξουν αέρα πρωτοτυπίας στα… κάρβουνά σας.
Ποιος είπε ότι δεν γίνεται να μαγειρέψει κανείς για την οικογένεια επιστρέφοντας από την δουλειά; Αρκεί να έχει εντοπίσει τις κατάλληλες συνταγές που συνδυάζουν ταχύτητα, νοστιμιά και θρεπτική αξία.
Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει... ανησυχητικά, αναζητούμε τρόπους να δροσιστούμε εν όψει καλοκαιριού. Τι καλύτερο από ένα φρέσκο σπιτικό παγωτό βγαλμένο απευθείας από την κατάψυξή μας;