Athens Holiday Park: Οι διακοπές… έρχονται στην Αθήνα

Ένα τεράστιο πάρκο φέρνει τις διακοπές… στην Αθήνα με αμέτρητα καλοκαιρινά παιχνίδια, γεύσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
Athens Holiday Park: Οι διακοπές… έρχονται στην Αθήνα
Τα σχολεία κλείνουν και οι μικροί μπόμπιρες της ζωής σας ανυπομονούν για την στιγμή που θα αρχίσουν οι καλοκαιρινές σας διακοπές. Μόνο που… μέχρι να πάρετε την άδειά σας για να βρεθούν στις παραλίες, ψάχνουν τρόπους να διοχετεύσουν τα απίστευτα αποθέματα της ενέργειάς τους.

Το Athens Holiday Park ίσως είναι η απάντηση στις προσευχές τους (και στην δική σας ανάγκη) να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά ακόμη και μέσα στην πόλη. Η M.E.C. Παιανίας μεταμορφώνεται από την εταιρία λούνα παρκ «Τα Αηδονάκια» στο μεγαλύτερο πάρκο διακοπών στην πόλη, που θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους Αθηναίους από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου για ψυχαγωγία… επικών διαστάσεων.

Βουτιές, αγώνες, συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλάνηση στο διάστημα, οδήγηση σε πίστες, προπονήσεις, γλυκίσματα, τραμπολίνο και… κατρακύλες σε τεράστιες τσουλήθρες είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που σας περιμένουν στο πάρκο.

Λόγοι να πάτε στο πάρκο με τα παιδιά σας

«Για αυτούς που δεν έφυγαν για διακοπές, για αυτούς που επέστρεψαν από τις διακοπές, για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές, φέτος οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα», μας δηλώνει το Athens Holiday Park και έχει κάθε λόγο να μας πείσει: Πρόκειται για ένα πάρκο ψυχαγωγίας συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ. με 45 πρωτότυπα παιχνίδια για κάθε ηλικία και κάθε γούστο, ενώ οι γονείς μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, καθώς ακόμη και όταν η θερμοκρασία χτυπήσει κόκκινο, τα παιδιά τους θα παίζουν μακριά από τους κινδύνους του ήλιου, αφού το πάρκο είναι στεγασμένο και κλιματιζόμενο. Επιπλέον, έχει πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους και καθένα από τα 45 παιχνίδια είναι ελεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να είναι απόλυτα ασφαλή τα παιδιά σας.

Τα παιχνίδια του Athens Holiday Park



Στο Πάρκο Διακοπών της Παιανίας θα βρεθείτε σε μια τροπική όαση γεμάτη παιχνίδια για κάθε γούστο: Τα παιδιά θα κάνουν Safari σαν άλλοι Indiana Jones με τα ζώα της ζούγκλας, θα ψαρέψουν βατράχους, θα σκαρφαλώσουν στο Rocky Mountain, θα χορέψουν σε ιπτάμενες καρέκλες, στα άλογα, στον ελέφαντα και στην καμηλοπάρδαλη του Carousel.

Κυνήγια χαμένου θησαυρού με πειρατές, υδάτινες διαδρομές, παιχνίδια ισορροπίας στο νερό, μια μεγάλη τσουλήθρα μέσα σε πειρατικό καράβι που θα προσγειώσει τα παιδιά σε μια μεγάλη «παραλία» 1.000 τ.μ. με κουβαδάκια, φτυάρια και όλα τα εφόδια για κάστρα στην άμμο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μονομαχίες sumo, 18 μεγάλα τραμπολίνο, φουσκωτός παιδότοπος, στίβος για να ανακαλύψουν τις αθλητικές τους δυνατότητες, πίστες καρτ για πιτσιρίκια άνω των 8 ετών, αλλά και baby cart πίστα για τα μικρότερα παιδιά είναι ένα δείγμα μόνο από την πλούσια γκάμα παιχνιδιών.

Οι πιο τολμηροί θα παίξουν Vortex για να… φέρουν τα πάνω κάτω και θα δουν τον κόσμο να γυρίζει ανάποδα με το πρώτο παιχνίδι illusion που έρχεται στην Ελλάδα για να τους κάνει… χαλκομανία. Οι μεγάλοι με τη σειρά τους, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ανθρώπινα σώματα ενός γιγαντιαίου παιχνιδιού ποδοσφαίρου για να παίξουν κόντρα στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Οι δράσεις του Πάρκου Διακοπών

Πέρα από τα παιχνίδια, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε με τα παιδιά σας τις ενδιαφέρουσες γεύσεις της κουζίνας του Πάρκου. Θα βρείτε snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, πίτσα, παγωτά, frozen yogurt, γρανιτομάγαζο, grill house, pop corn και άλλες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα φροντίσει να σας διασκεδάσει καθημερινά, στο πλαίσιο του Summer Fun Festival εντός του Πάρκου. Από τις 14 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου, στο Holiday Park θα βρίσκονται μασκότ, μπάντες, μουσικοί, χορευτές, ζογκλέρ, ηθοποιοί και θα διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ψυχαγωγία, με βάση το εξής πρόγραμμα:

Το παιδικό θέατρο της Δευτέρας, Μουσικές Τρίτες, Circus Day τις Τετάρτες, Dancing with the Kids τις Πέμπτες, Comedy Day τις Παρασκευές και για το Σαββατοκύριακο Xana Zoo Holiday Park weekend με μια θεότρελη χοροθεατρική παρέα. 

Δείτε εδώ το spot του Athens Holiday Park.

Info

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Προκειμένου το παιχνίδι να είναι προσιτό σε όλους, το Athens Holiday Park εφαρμόζει την εξής πρωτότυπη τιμολογιακή πολιτική: Στην πρώτη επίσκεψη το εισιτήριο είναι 8 ευρώ στη δεύτερη επίσκεψη το εισιτήριο μειώνεται στο μισό δηλ. είναι 4 ευρώ και η τρίτη επίσκεψη είναι δωρεάν και για τα 45 παιχνίδια.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
M.E.C. Παιανίας μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) ή μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα), καθώς και με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

ΩΡΑΡΙΟ
Το Athens Holiday Park λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ
Περισσότερες πληροφορίες εδώ 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v