Παιδικά gadget: Τεχνολογία για να παίζει και να μαθαίνει

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φορητά DVD player και μίνι tablet ειδικά σχεδιασμένα για να παίζουν και να μαθαίνουν τα πιτσιρίκια σας.
Παιδικά gadget: Τεχνολογία για να παίζει και να μαθαίνει
Κατανοητές οι ενστάσεις. Γιατί να κοιτάνε οθόνες υπολογιστών από τόσο μικρά, αντί να βγουν έξω να παίξουν, γιατί να θεοποιείται η τεχνολογία, και στο κάτω-κάτω τι το θέλει το tablet το εφτάχρονο; Σωστά και δίκαια όλα αυτά. Δεν χρειάζεται, όμως, να περνάτε στο απέναντι άκρο, δαιμονοποιώντας ό,τι θυμίζει έστω και αμυδρά το iphone στην τσέπη σας. Όπως όλα τα πράγματα, η τεχνολογία μπορεί να είναι «κακή» ή «καλή», αναλόγως την χρήση που της κάνουμε. Και στην περίπτωση των παιδικών gadget, μπορεί να είναι επιμορφωτική, και μπορεί να είναι και χρήσιμη.

Archos Arnova ChildPad

Εξοπλισμένη με το πιο πρόσφατο λειτουργικό Android 4.0 “Ice Cream Sandwich”, και με την εφαρμογή γονικού ελέγχου της Editions Profile, αυτή η καλοσχεδιασμένη ελαφριά ταμπλέτα είναι έτοιμη να προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά και ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Προσφέρει την διασκεδαστική ταινία για παιδιά και μεγάλους “Ο Άλβιν και η Παρέα του 3” (Alvin & The Chipmunks 3) και το ομώνυμο online παιχνίδι. Διαθέτει ευκρινή οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 800×400px, ώστε να είναι άνετη και βολική τόσο για τις εφαρμογές, όσο και για την περιήγηση στο διαδίκτυο ή την παρακολούθηση ταινίας. Είναι λεπτή (12 χιλιοστά και ελαφριά (μόλις 380 γραμμάρια).
Θα την παραγγείλετε online από το Guaranty.gr 
Τιμή: 99,50€
Ηλικίες: από 3 ετών

Kid-Tough Digital camera, της Fisher Price

Δεν… καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία και σταγόνες, πράγμα που την καθιστά ιδανική για τις οικογενειακές εκδρομές σας και για τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν ολοταχώς. Διαθέτει εργονομικές χειρολαβές για να αποφεύγονται οι πτώσεις και ψηφιακό ζουμ 4x. Επίσης, περιλαμβάνει μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες. Διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα.
Αν δεν την βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, μπορείτε να την αγοράσετε online, από το Amazon.
Τιμή:
50,95 δολάρια, συν 5,50 δολάρια για έξοδα αποστολής (περί τα 44€).
Ηλικίες: από 3 ετών

Ingo Φορητό DVD Player Hello Kitty

Ιδανικό για τις ώρες που στην τηλεόραση έχει μπάλα ή για τα ταξίδια, αυτό το DVD Player θα τα αφήσει να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους DVD, μέσα από την 7 ιντσών οθόνη του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο καθώς και θήκη και φορτιστής για το αυτοκίνητο.
Θα το αγοράσετε online από το Amazon.
Τιμή:
105€
Ηλικίες: από 3 ετών

Girl Tech Styling Studio

Για κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν μία μέρα στιλίστριες, η Mattel δημιούργησε αυτό το απίθανο gadget. Το Tech Styling Studio συνδέεται με τον υπολογιστή του σπιτιού, ώστε να μπορεί να «φορτώσει» από εκεί φωτογραφίες, τις οποίες στην συνέχεια το παιδί μπορεί να «πειράξει», αλλάζοντας στα πρόσωπα των φωτογραφιών τα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Επίσης, στο παιχνίδι περιλαμβάνεται και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Αν δεν το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, μπορείτε να το αγοράσετε online από το Amazon
Τιμή:
36,56 λίρες (περί τα 45€)
Ηλικίες: από 6 ετών

Marvin ’s Amazing Magic Tricks
Ιδανικό για νεαρούς αρχάριους επίδοξους μάγους, είναι γεμάτο αστεία και πολύχρωμα μαγικά τρικ και μυστικά. Μερικά τρικ απαιτούν τη χρήση των αξεσουάρ που διατίθενται στο κουτί, ενώ άλλα απαιτούν απλά καθημερινά αντικείμενα. «Πριν ξεκινήσετε μια παράσταση, επιλέξτε ποια τρικ θα παρουσιάσετε. Για να γίνετε καλός μάγος, πρέπει να κάνετε πολλές πρόβες στα τρικ πριν τα παρουσιάσετε στο κοινό σας. Για όλα τα τρικ απαιτείται καλή σκηνική παρουσία και παρουσίαση» διαβάζουμε στη συσκευασία. 
Θα το αγοράσετε online, από το G-Store.gr
Τιμή: 16,99€
Ηλικίες: από 5 ετών



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v