Απίθανα κόλπα για τις online αγορές σας

Αγοράζετε συχνά online; Δείτε έξυπνα κόλπα για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές τιμές και προσφορές.
Απίθανα κόλπα για τις online αγορές σας
Η τύχη σας χαμογέλασε και αυτόν τον μήνα το ταμείον… δεν είναι μείον. Επιτέλους, σας έμειναν κάποια λεφτά στην άκρη και αποφασίσατε να κάνετε τις online αγορές που τόσο καιρό περιμένατε.

Αγορές που μπορούν να σας έρθουν ακόμα πιο φτηνά, αν ακολουθήσετε μερικές έξυπνες στρατηγικές για να «ψαλιδίσετε» το κόστος και να επωφεληθείτε από άκρως συμφέρουσες τιμές.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

Συνεχίστε να διαβάζετε.

Χρησιμοποιήστε extensions για το browser σας όπως το Honey για να προσθέσετε κουπόνια προσφορών όταν κάνετε checkout στην παραγγελία σας. Ισχύει για παραγγελίες από το εξωτερικό και είναι διαθέσιμο για Chrome, Safari και Firefox. 

Έχετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι που έληξε; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση της εκάστοτε ιστοσελίδας για να δείτε κατά πόσο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Σε αρκετές περιπτώσεις θα σας το αντικαταστήσουν με καινούργιο.

Σελίδες όπως το Lyst σας επιτρέπουν να αποθηκεύεσετε προϊόντα στα «αγαπημένα» και σας στέλνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που είτε είναι σε προσφορά είτε επανατοποθετούνται στο στοκ. 

Αν… παρατήσετε το online καλάθι σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ιστοσελίδα από την οποία παραγγείλατε να σας στείλει e-mail για να σας υπενθυμίσει την εκκρεμότητα. Συνήθως, μερικά από αυτά τα e-mails συνοδεύονται με «προνόμια», όπως εκπτώσεις που σας δελεάζουν να γυρίσετε. Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε.

Αυτή εδώ η ιστοσελίδα αναλαμβάνει να εντοπίσει προσφορές για εκατομμύρια προϊόντα από το Amazon και να σας ειδοποιεί ποιες τιμές πέφτουν.

Δυσκολεύεστε να βρείτε κουπόνια προσφορών; Στο e-bay θα βρείτε δεκάδες από δαύτα σε αρκετά χαμηλές τιμές. 

Σύμφωνα με αυτήν εδώ την εξειδικευμένη σελίδα online αγορών,  η καλύτερη ημέρα για να βρείτε online προσφορές είναι η Τρίτη. Οι Τετάρτες ενδείκνυνται για αγορές κοσμημάτων και παπουτσιών, οι Πέμπτες για ρούχα και τσάντες και οι Κυριακές για καλλυντικά.

Εγγραφείτε στα newsletter των εταιρειών που σας ενδιαφέρουν για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να επωφεληθείτε από προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς. Αν δεν θέλετε να σας… βομβαρδίζουν με newsletter, μπορείτε να φτιάξετε μια ξεχωριστή διεύθυνση mail που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον σκοπό.

Κάντε follow τις φίρμες που σας ενδιαφέρουν στα social media και μάθετε πρώτοι για νέες προσφορές, νέες παραλαβές και ειδικές εκπτώσεις για followers.

Δεν ξέρετε τι νούμερο να διαλέξετε; Αγοράστε τα… όλα. Καταστήματα όπως τα Assos και τα H&M σας επιτρέπουν να επιστρέψετε χωρίς έξτρα χρέωση κάτι που δεν σας κάνει. Αν λοιπόν αμφιβάλετε για το τι μέγεθος πρέπει να αγοράσετε, αγοράστε 2-3 και επιστρέψτε όσα δεν σας κάνουν πίσω.

Κάντε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας incognito παράθυρα στον browser σας. Σε κάποιες περιπτώσεις οι τιμές των προϊόντων που αναζητείτε ενδέχεται να είναι μεγαλύτερες αν τα cookies σας αποκαλύπτουν ότι έχετε αναζητήσει ξανά ένα προϊόν.

Ν.Γ.  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v