Καλοκαιρινά αξεσουάρ: 5 αγορές που θυμίζουν διακοπές

Αιώρες, φωτιστικά φαναράκια, μίνι πισίνες και barbecue που με λίγα ευρώ φέρνουν το καλοκαίρι και την αίσθηση διακοπών στο σπίτι μας.
Καλοκαιρινά αξεσουάρ: 5 αγορές που θυμίζουν διακοπές
Μπορεί ακόμη οι διακοπές να αργούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε καλοκαιρινή διάθεση ακόμη και αν είμαστε στο σπίτι μας. Με μικρές αγορές για το σπίτι, την βεράντα ή τον κήπο μας, φέρνουμε τις διακοπές… κατ’ οίκον και, όταν έρθει η ώρα των διακοπών ή του camping, τίποτα δεν μας εμποδίζει να πάρουμε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μαζί μας για να συνεχίσουν κι εκεί το… σημαντικό τους έργο.

*Αιώρα
Υπάρχει πιο καλοκαιρινή εικόνα από μία αιώρα που κουνιέται νωχελικά και μας προκαλεί για άραγμα; Λικνιστείτε, διαβάστε ένα βιβλίο και αποκοιμηθείτε ανέμελα σαν να βρισκόσασταν στο camping, δένοντας μια αιώρα στα δέντρα του κήπου σας, στα κάγκελα της βεράντας σας ή στερεώνοντάς την οπουδήποτε με την ειδική βάση. Οι τιμές για μια απλή αιώρα σε διάφορα χρώματα ξεκινούν από τα 8,60€, ενώ αν χρειάζεστε βάση, ελλείψει δέντρων ή φυσικών στηριγμάτων στο σπίτι, εντοπίσαμε μεταλλική βάση στην IKEA στην τιμή των 70€. Δείτε περισσότερες… αιωρούμενες ιδέες σε παλαιότερο αφιέρωμα του in2life


*Κρεμαστή ομπρέλα

Σκιά στη βεράντα, προστασία από την ήλιο και αίσθηση παραλίας στο σπίτι σας, χωρίς να σας εμποδίζει το… κοντάρι της ομπρέλας. Η συγκεκριμένη ομπρέλα είναι κρεμαστή και αν την αγοράσετε online στοιχίζει 64,99€. Για περισσότερη οικονομία αλλά και ρετρό pop χρώμα, προτιμήστε αυτή εδώ την κλασική ομπρέλα κήπου στα 39€. 


*Φουσκωτή πισίνα
Στα καταστήματα Jumbo εντοπίσαμε πολύ καλή ποικιλία από φουσκωτές πισίνες για το σπίτι που θα ικανοποιήσουν όλη την οικογένεια – και τα παιδιά που σίγουρα θα ξετρελαθούν με την ιδέα και τους ενήλικους που αναζητούν την ένοχη απόλαυση λίγης δροσιάς στον κήπο τους. Οι παιδικές πισίνες ξεκινούν από τα 8€, ενώ υπάρχουν και πιο… πολυτελείς επιλογές που φτάνουν τα 249€ για την μεγάλη πισίνα-μασάζ για τέσσερις ενήλικες. Μία καλή μέση λύση είναι η τρισδιάστατη οικογενειακή πισίνα των 49,99€ που δίνει άνεση χώρου στους μεγάλους, αλλά και τον ενθουσιασμό 3D ανακαλύψεων στον «βυθό» της πισίνας με τα ειδικά γυαλιά στους πιτσιρικάδες. 

*Barbecue
Καλοκαίρι σημαίνει νύχτες με καλή παρέα, γέλια, μπύρες και καλοψημένη μπριζόλα στον κήπο. Με λίγα λόγια, το barbecue θα δώσει αυτή τη νότα καλοκαιρινού τσιμπουσιού απ’ τα παλιά στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Στα καταστήματα Praktiker εντοπίσαμε ψησταριά υγραερίου Landmann με δύο εστίες, για να γλιτώσετε την «καρβουνίλα» - διαθέτει και πλαϊνούς πάγκους για άνεση χώρου και στοιχίζει 89,90€. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, κινηθείτε στην λύση των ψησταριών κάρβουνου, που κυμαίνονται στα 29,99€. Δείτε περισσότερες επιλογές και συμβουλές σε πρόσφατο δημοσίευμα του in2life

*Φαναράκια
Τα φωτιστικά φαναράκια προσδίδουν ατμοσφαιρικό τόνο στην διακόσμηση του σπιτιού και ρομαντικές νότες στον κήπο ή την βεράντα σας, ενώ αποτελούν και οικονομικότατη λύση για την καλοκαιρινή «μεταμόρφωση» του χώρου σας. Τα απλά φαναράκια σε διάφορα χρώματα ξεκινούν από τα 1,30€ στο MyMegaMarket, ενώ εδώ εντοπίσαμε ένα ακόμη πιο καλοκαιρινό σχέδιο με λουλούδι στα 3,90€ και εδώ το κλασικό ρομαντικό φανάρι-«σπιτάκι» στα 3,99€. Ακόμη πιο όμορφο, «βικτωριανό» τόνο θα δώσουν στον χώρο σας αυτά τα πράσινα φανάρια/κλουβιά, που πωλούνται σε σετ των δύο και στοιχίζουν 17€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v