Αιώρα: 5 οικονομικές αγορές για το μπαλκόνι σας

Ανακαλύψαμε τις ωραιότερες και πιο οικονομικές αιώρες της αγοράς, για τα καλοκαιρινά σας μεσημέρια στην εξοχή ή (γιατί όχι;) και στο μπαλκόνι σας.
Αιώρα: 5 οικονομικές αγορές για το μπαλκόνι σας
Λίγες συνήθειες μπορούν να ανταγωνιστούν σε καλοκαιρινή αίσθηση τον μεσημεριανό ύπνο σε μια αιώρα, εκείνον που συμβαίνει χωρίς να το καταλάβεις, την ώρα που διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο με τα τζιτζίκια πάνω από το κεφάλι σου για soundtrack. Παρά την ευρύτατα διαδεδομένη αντίληψη, οι αιώρες δεν είναι μόνο για το κάμπινγκ, ή για τους προνομιούχους που διαθέτουν κήπο με δέντρα –μπορείτε να τις κρεμάσετε οπουδήποτε, ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας, από δύο σταθερά σημεία: έναν γάντζο στον τοίχο και μια κολώνα επί παραδείγματι.

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως οι αιώρες, αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύετε, δεν είναι ακριβό πράγμα. Μπορούν να γίνουν, αν εκτός από την ίδια την αιώρα αγοράσετε και μία fancy ξύλινη βάση-μισοφέγγαρο, από εκείνες που και πολύ χώρο πιάνουν και στην πραγματικότητα δεν αλλάζουν την εμπειρία του λικνίσματος από εκείνη μιας «σκέτης» αιώρας. Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ιδού μερικές από τις καλύτερες –και πιο οικονομικές– αιώρες που βρήκαμε στην αγορά.


Πολύχρωμη με ρίγες από το Praktiker:
Βαμβακερό ύφασμα και πρακτική θήκη για να τη μεταφέρετε παντού, ωραία καλοκαιρινά χρώματα και ιδανικές διαστάσεις 2 μέτρα επί 80 εκατοστά, για να… βολεύεστε άνετα. Τη βρήκαμε στην τιμή των 11,99€ διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα Praktiker όσο και για online αγορά. Υπάρχει επίσης και επιλογή με ξύλα στις άκρες, για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα, στην τιμή των 16,99€.


Αιώρα Dyning από το ΙΚΕΑ: Σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, άσπρο και μαύρο, από πολυεστερικό ύφασμα και διαστάσεις 2,25x1,10 μέτρα. Διατίθεται με ατσάλινα γαλβανιζέ στηρίγματα για να την κρεμάσετε εύκολα, πλένεται με κρύο νερό και στεγνώνει γρήγορα. Θα τη βρείτε στην τιμή των 25€ στα καταστήματα ΙΚΕΑ.


Αιώρα δίχτυ από το You.gr: Η απόλυτη καλοκαιρινή εικόνα, μια λευκή διχτυωτή αιώρα με ξύλα στις άκρες για έξτρα σταθερότητα και ακρυλικό ύφασμα για έξτρα αντοχή. Οι διαστάσεις της είναι δύο μέτρα επί ογδόντα εκατοστά, και η τιμή εξαιρετική, στα 7,88€. Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.


Βαμβακερή αιώρα Escape από το Almasport.gr: Βαμβακερή, σε φωτεινό πράσινο χρώμα, με ειδική πλέξη στα σχοινιά για μεγαλύτερη αντοχή και διαστάσεις δύο μέτρα επί ογδόντα εκατοστά. Θα την αγοράσετε online από το Almasport.gr στην τιμή των 15€.


Αιώρα Canvas με μαξιλάρι από το Sportstore.gr: Πολύχρωμες ρίγες, μαξιλαράκι για έξτρα άνεση, ξύλο στις άκρες για περισσότερη σταθερότητα και διαστάσεις που αγγίζουν τα δύο μέτρα επί ένα. Αντέχει μέχρι και εκατό κιλά βάρος, και μπορείτε να την αγοράσετε online από το Sportstore, στην τιμή των 21,90€.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v