Έπιπλα κήπου και βεράντας: Αγορές για ανανέωση

Ο καιρός ανοίγει και ο κήπος ή η βεράντα χρειάζεται επειγόντως ανανέωση; Value for money και οικονομικές ιδέες εξωτερικής «επίπλωσης».
Έπιπλα κήπου και βεράντας: Αγορές για ανανέωση
Όσοι έχουν κήπο ή βεράντα γνωρίζουν ότι η περίοδος που διανύουμε είναι η ιδανικότερη για την ανανέωση ενός χώρου, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί πολύ. Barbecue parties, φιλικές συναντήσεις, μοναχικές ώρες χαλάρωσης στο μπαλκόνι. Με οποιονδήποτε τρόπο και αν σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τους εξωτερικούς μας χώρους, ένα «φρεσκάρισμα» επιβάλλεται.

Εκτός λοιπόν από τις εργασίες κηπουρικής, θα πρέπει να φροντίσουμε και τον εξοπλισμό των εξωτερικών αυτών χώρων με νέα έπιπλα, τα οποία θα ομορφύνουν και θα αναβαθμίσουν τις ώρες που περνάμε σε αυτούς, προσφέροντάς μας την απαραίτητη χαλάρωση αλλά και την ευκαιρία να νιώσουμε περισσότερο κοντά στη φύση.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, καθώς οι επιλογές είναι πολυάριθμες, επιλέξαμε και σας προτείνουμε πέντε ιδέες για να «επιπλώσετε» με στιλ τον κήπο ή την βεράντα σας έχοντας ως γνώμονα το value for money.

Σειρά Falster – Ikea

Περιλαμβάνει ένα τραπέζι κήπου 4 – 6 ατόμων, πάγκο και καρέκλες ή πολυθρόνα, ανάλογα με την προτίμησή σας. Το υλικό τους μοιάζει αρκετά με ξύλο, αλλά είναι από αλουμίνιο και πολυστυρενικό πλαστικό, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό, πιο ελαφρύ και συντηρείται εύκολα. Το τραπέζι κοστίζει 239€, η πολυθρόνα 115€, ο πάγκος 75€ και η καρέκλες 65€ (με μπράτσα) και 55€ (χωρίς). Δείτε εδώ όλον τον καλοκαιρινό κατάλογο για έπιπλα εξωτερικού χώρου από το Ikea.

Σετ κήπου, βεράντας – Leroy Merlin

Περιλαμβάνει ένα κομψό τραπεζάκι αλουμινίου με γκρι επιφάνεια που μοιάζει με μωσαϊκό (50€) και μεταλλικές μαύρες πολυθρόνες (40€).

Σύνθεση καναπέ για βεράντα – Ikea

Δημιουργήστε έναν άκρως προσωπικό χώρο χαλάρωσης στην βεράντα σας με την πρόταση του Ikea, η οποία περιλαμβάνει σύνθεση καναπέ Εnholmen (256€) και μπορεί να συνδυαστεί με δύο ή περισσότερες καρέκλες με μπράτσα σε ανοικτό γκρι (40€) και ασορτί τραπεζάκι/ σκαμπό (40€). 

Σετ τραπεζαρία Meranti – Praktiker

Άκρως πρακτικό και λιτό σετ κήπου, το οποίο περιλαμβάνει δύο πολυθρόνες με ρυθμιζόμενη κλίση από το μπράτσο, ένα παραλληλόγραμμο τραπέζι και τέσσερεις καρέκλες. Όλα τα έπιπλα είναι ξύλινα, ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 249€. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο οικονομικό, τότε εξίσου καλαίσθητη επιλογή είναι το πλαστικό σαλόνι κήπου Progarden Elegance σε μόκα απόχρωση και λευκά μαξιλάρια. Το σετ περιλαμβάνει δύο πολυθρόνες, ένα καναπέ και ένα τραπεζάκι. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 149€.



Σετ σαλόνι Senator – Ανδρεάδης homestores

Άνετη και πολυτελής επιλογή για τον κήπο, την οποία βρήκαμε σε αρκετά συμφέρουσα τιμή. Περιλαμβάνει ένα τραπεζάκι, έναν διθέσιο καναπέ και δύο πολυθρόνες από ξύλο ευκαλύπτου. Στο σετ περιλαμβάνονται και γκρι μαξιλάρια, ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 490€.

Σετ για βεράντα – Praktiker

Ιδανικό για οικογενειακές συνεστιάσεις ή απλά… άραγμα στην βεράντα, το εν λόγω σετ περιλαμβάνει ένα μεταλλικό τραπέζι με γυαλί σε ανοικτό γκρι (50€) και Budget πολυθρόνες πτυσσόμενες μεταλλικές με ύφασμα textilene (35€ ανά τεμάχιο).

Πτυσσόμενο σετ- Leroy Merlin

Ένα πολύ λιτό, αλλά όμορφο σετ προτείνει μεταξύ άλλων o φετινός καλοκαιρινός κατάλογος του Leroy Merlin. Το κεντρικό τραπέζι είναι οβάλ και πτυσσόμενο από ξύλο ακακίας σε χρώμα λευκό αντικέ (109€) και συνδυάζεται υπέροχα με πτυσσόμενες καρέκλες σκηνοθέτη στο ίδιο χρώμα και από το ίδιο υλικό με κόστος 55€ ανά τεμάχιο. Εξίσου οικονομικό και συμφέρον αν στον κήπο δεν έχετε αρκετή σκιά, είναι το σετ Barcelona με ένα κεντρικό μεταλλικό τραπέζι με ομπρέλα (40€) και μεταλλικές πολυθρόνες (18€ ανά τεμάχιο).

Δείτε τις παραπάνω προτάσεις και ακόμα περισσότερες οικονομικές προτάσεις από την γνωστή αλυσίδα εδώ.


Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v