Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στη «Σεμέλη»

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού, η εταιρεία ΣΕΜΕΛΗ συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στο τριήμερο «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας» και προσκαλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφθούν το οινοποιείο της «Domaine Helios» για να γιορτάσουν όλοι μαζί για τη νέα σοδειά.
Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στη «Σεμέλη»
Πιστή στο ετήσιο ραντεβού, η εταιρεία ΣΕΜΕΛΗ συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στο τριήμερο «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας» και προσκαλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφθούν το οινοποιείο της «Domaine Helios» για να γιορτάσουν όλοι μαζί για τη νέα σοδειά.

Στις 31 Αυγούστου, 1 και 2 Σεπτεμβρίου το οινοποιείο στο Κούτσι Νεμέας συμμετέχει όπως κάθε χρόνο στη μεγάλη αυτή γιορτή, τις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας, που διοργανώνονται από τον Δήμο Νεμέας και τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας. Πρόκειται για ένα σημαντικό θεσμό που είναι αφιερωμένος στην προβολή του οινικού πλούτου της περιοχής και στο Αγιωργήτικο, μια από τις δυναμικότερες ερυθρές ποικιλίες κρασιού στον κόσμο.

Οι επισκέπτες του Domaine Helios θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο πρότυπο οινοποιείο το Σάββατο και την Κυριακή (ομαδικές ξεναγήσεις από τις 11:00 το πρωί και κάθε ώρα, μέχρι τις 7:00 το απόγευμα το Σάββατο και μέχρι τις 6:00 την Κυριακή) και να συμμετέχουν στη γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας μετά το τέλος της ξενάγησης.

Η εκδρομή στη Νεμέα και η επίσκεψη στο οινοποιείο αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση απόδρασης: Γρήγορη πρόσβαση από την Αθήνα, όμορφη διαδρομή προς το οινοποιείο μέσα στην πανέμορφη φύση, ωραίοι και φιλόξενοι χώροι, πανέμορφη θέα από το οινοποιείο προς τους αμπελώνες, εξαιρετικά κρασιά, τα οποία και αυτή τη χρονιά έλαβαν πολλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.

Επιπρόσθετα, σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός περιοχών και χώρων αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν αλλά και παραλίες για να δροσιστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το οινοποιείο στα τηλέφωνα 27460 20360 και 27460 23960 ή στο [email protected]

Σχετικά με τη Σεμέλη Οινοποιητική
Η οινοποιία Σεμέλη ιδρύθηκε το 1979 παράγοντας ποιοτικό κρασί σε περιορισμένες ποσότητες. Το 1999 ξεκίνησε η κατασκευή του Domaine Helios, ενός από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ευρώπης, σε μία από τις ψηλότερες πλαγιές στο Κούτσι της Νεμέας. Στο νέο αυτό οινοποιείο άρχισε η παραγωγή μίας σειράς κρασιών υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γηγενείς ποικιλίες της Πελοποννήσου. Έχοντας επιδείξει μια πολύχρονη οινοποιητική εμπειρία και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, υπερήφανη για τις αυστηρές προδιαγραφές καλλιέργειας και συλλογής των σταφυλιών, η εταιρεία ΣΕΜΕΛΗ απολαμβάνει πλέον την αναγνώριση από κριτές και καταναλωτικό κοινό. Το κελάρι της κοσμούν σήμερα έντεκα ξεχωριστοί οίνοι και ένα εντυπωσιακό απόσταγμα, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, την αποφασιστικότητα και την ωριμότητα του δημιουργού τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v