Positeave Memories: Κάντε τον ήλιο να αναteaλει! [advertorial]

Μάθετε πώς θα κάνετε τον ήλιο να ανατείλει στην Αθήνα, μέσα από τις πιο Positeave αναμνήσεις σας από την χρονιά που φεύγει.
Positeave Memories: Κάντε τον ήλιο να αναteaλει! [advertorial]
Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, εδώ στη Socialab, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό activation για το Lipton Ice Tea. Ένα activation με κύριο στόχο τόσο να τραβήξει τα βλέμματα των χρηστών, όσο και να τους παρακινήσει να συμμετέχουν λόγω της διαφορετικότητας του microsite στο οποίο θα στηρίζεται. Έτσι, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το Lipton Ice Tea "Positeave Memories".

Μιας και όλοι περάσαμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά, θέλαμε αποχαιρετώντας τη να μας μείνουν μόνο οι θετικές αναμνήσεις. Έτσι, μπήκαμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε τον πρώτο, θε-tea-κό online προορισμό, στον οποίο οι ίδιοι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τον ήλιο να «αναteaλει», γράφοντας τις καλύτερές τους αναμνήσεις από το 2015.

Η κεντρική σελίδα του microsite ξεκινάει δείχνοντας ένα βίντεο της Αθήνας την ώρα που χαράζει, ενώ όσο οι χρήστες γεμίζουν το site με αναμνήσεις, σε μορφή εικόνας, προσωπικού κειμένου ή βίντεο, τόσο περισσότερο ξημερώνει πάνω από την πόλη, κάνοντας το site να κινείται όλο και περισσότερο και να αλλάζει τόσο το background, όσο και τα χρώματα της σελίδας.

Οι πιστοί φίλοι του αγαπημένου Lipton Ice Tea, αλλά και όλοι όσοι απολαμβάνουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα «ανεβάζοντας» τις δικές τους #positeavememories στα social media της επιλογής τους (Facebook, Twitter και Instagram) με το προαναφερόμενο hashtag, ή μέσω του site: http://www.mylipton.gr/positeaveMemories/.

Με στόχο να αυξήσουμε το buzz γύρω από την ενέργεια, η πρώτη ανάμνηση ήταν της Δούκισσας Νομικού, μέσα από ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram.

Η ενέργεια είναι live! Μπείτε λοιπόν, μοιραστείτε την πιο θετική σας ανάμνηση από το 2015 και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πιο θε-tea-κή ανατολή στο κέντρο της πόλης!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v