Βίντεο: Συνομιλία σοκ Κασιδιάρη με Μπαλτάκο

Οπτικοακουστικό υλικό όπου καταγράφεται συνομιλία του με τον Γ.Γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Βίντεο: Συνομιλία σοκ Κασιδιάρη με Μπαλτάκο
Χαμός έγινε σήμερα στη βουλή με τις καταγγελίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματός του. Ο Κασιδιάρης διάβασε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο από την συνομιλία, στην οποία ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης λέει στον ίδιο πως ο Αντώνης Σαμαράς αντέδρασε έντονα και εναντιώθηκε στους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου.

Ο λόγος ήταν η απόφαση του ανακριτή να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο τον Κασιδιάρη, οι Μίχος και Παναγιώταρος. Επίσης, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης αφήνει αιχμές για την εισαγγελές του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη και τον τρόπο που αυτή ορίστηκε στη θέση της.

Ο διάλογος ξεκινά ως εξής:

ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.
ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.
ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της που…ς δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γ...σε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γεια σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.
ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.
ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε τον υπόλοιπο διάλογο στο Euro2day
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v