Φρέσκες αντιδράσεις για μπαγιάτικα ψέματα Άδωνι

Σάλος έχει δημιουργηθεί με παλαιότερη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη που βγήκε εκ νέου στο προσκήνιο. Δείτε το «κατά συνθήκη ψέμα» που είπε για τα μνημόνια.
Φρέσκες αντιδράσεις για μπαγιάτικα ψέματα Άδωνι
Έντονες αντιδράσεις στα social media έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας τηλεοπτικών δηλώσεων του Άδωνι, στις οποίες παραδέχθηκε πως είπε «κατά συνθήκη ψέματα» στον ελληνικό λαό για τα μνημόνια.

Συγκεκριμένα, στην εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς», ο υπουργός Υγείας στην ερώτηση του παρουσιαστή, ποιο ψέμα έχει πει στην πορεία της καριέρας του, δήλωσε πως όταν «πρωτοήλθαν» τα Μνημόνια στη χώρα, εμφανίστηκε περισσότερο αισιόδοξος από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, παρ’ ότι ήξερε «πως ήταν καταστροφή», για να καθησυχάσει όπως είπε την κοινή γνώμη. «Δεν γίνεται να πεις στον άλλον ότι καταστρέφεται», πρόσθεσε.

Το παράδοξο είναι πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά διαδόθηκαν στο ελληνικό internet εκ νέου την περασμένη Κυριακή. Μάλιστα, σε πολλά ειδησεογραφικά sites η δήλωση εμφανίζεται ως πρόσφατη, κάτι που ώθησε πολλούς χρήστες του Twitter να κατακλύσουν τον λογαριασμό του Άδωνι με αντιδράσεις και οργισμένα tweets. Ο ίδιος υπογραμμίζει πως ποτέ δεν μίλησε για ψέματα: «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία», δήλωσε.

Δείτε τις δηλώσεις του από την εκπομπή εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v