Βίντεο: Σκληρή επίθεση Φάρατζ σε Σαμαρά

Ο αμφιλεγόμενος Βρετανός ευρωβουλευτής Ν. Φάρατζ τα... σούρνει για τα καλά στον Αντώνη Σαμαρά στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής. Δείτε το βίντεο.
Βίντεο: Σκληρή επίθεση Φάρατζ σε Σαμαρά
Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής.

«Έρχεστε εδώ και μας παρουσιάζεστε ως εκπρόσωπος των Ελλήνων. Με συγχωρείτε, αλλά δεν ελέγχετε την Ελλάδα. Και προτείνω να αλλάξετε όνομα στο κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε Μη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο Φάρατζ στον Σαμαρά και πρόσθεσε:

«Γιατί η Ελλάδα πλέον βρίσκεται υπό ξένο έλεγχο και δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση. Έχετε παραδοθεί. Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας ανακάλυψε πρώτη. Δεν παραδέχεστε ότι η είσοδος στο ευρώ ήταν λάθος. Σας ελέγχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και η τεράστια γραφειοκρατία».



Ο πρωθυπουργός εμφανώς ενοχλημένος και σαστισμένος από την αναπάντεχη επίθεση του Βρετανού απάντησε:

«Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε, θα εκτιμούσα όμως αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη από εσάς. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ».

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v