Τα sex toys του μέλλοντος (photos)

Πιστά αντίγραφα pornstars, ουρές από pony, μεγεθυντές πέους, μπάλες εξάσκησης και.. ευχαρίστησης και ένα σωρό ακόμα sex toys από τη φετινή κολοσσιαία έκθεση AVN.
Τα sex toys του μέλλοντος (photos)
Δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβει κανείς ότι η βιομηχανία του πορνό είναι μία από τις πιο προσοδοφόρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκθέσεις- μεγαθήρια όπως αυτή που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Las Vegas με τίτλο AVN Adult Entertainment Expo και στην οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πολλά… καλούδια.

Πέρα λοιπόν από τα δεκάδες μοντέλα – πορνοστάρ που περιφέρονταν στους χώρους της έκθεσης, δεν ήταν λίγα και τα sex toys από το… μέλλον τα οποία παρουσιάστηκαν συγκεντρώνοντας το θερμό ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Real Dolls
Οι «αληθινές κούκλες» είναι πιστά αντίγραφα διάσημων pornstars και κοστίζουν περίπου 8 χιλιάδες δολάρια έκαστη.


Brony Plugs
Bronies ονομάζονται οι άντρες που ερεθίζονται με την σειρά «Μικρό μου Πόνυ». Τα Brony Plus λοιπόν είναι χρωματιστές ουρές από πόνυ οι οποίες εφαρμόζουν στον… πρωκτό της συντρόφου και απογειώνουν την σεξουαλική εμπειρία.

Η πηγή του λιπαντικού
Ναι, αυτό ακριβώς που καταλάβετε. Ένα απλό διακοσμητικό για το σαλόνι, από το οποίο αναβλύζει… λιπαντικό. Για να μη ξεμείνετε ποτέ.
Ιδιωτικό μαξιλάρι



Hydromax
Έχετε πρόβλημα με το μέγεθος του πέους σας; Τότε το Hydromax είναι το καλύτερο toy για εσάς. Όπως λέει ο κατασκευαστής τους, το χρησιμοποιείτε στο ντους και χάρη στην ειδική αντλία νερού που διαθέτει όχι μόνο προκαλεί στύση, αλλά επιμηκύνει και το μόριό σας.


Exercise Balls
Όσοι ασχολείστε με το fitness πιθανώς να βρείτε αρκετές ομοιότητες με την fitball. Όσοι έχετε παιδιά, πιθανώς να αναγνωρίσετε στην όψη τους το κλασσικό παιχνίδι που τα ξετρελαίνει. Όμως αυτές εδώ οι μπάλες κάθε άλλο για παιδιά είναι. Έχουν λαβές, έχουν ελαστικότητα, έχουν και έναν… δονητή για όσους/όσες ευχαριστιούνται το «πάνω κάτω».

Οι τύποι που το έφτιαξαν ισχυρίζονται ότι ο μέσος Αμερικάνος έχει έξι(!) μαξιλάρια. Έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν αυτό εδώ το σούπερ μαξιλάρι, το οποίο έχει ειδικές θήκες για να βάλετε τα λεφτά σας, τα sex toys σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να κρύψετε από κοινή θέα.

Genitalia Pipe
Μια πίπα για να καπνίζετε χόρτο, σε σχήμα γεννητικών οργάνων. Αυτό.


Ν.Γ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v