Πυρφόρος: Ένα ελληνικό αυτοκίνητο βραβεύεται

Η ομάδα Προμηθέας, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μιλά στην κάμερα του in2life για τη βράβευση του πρωτότυπου ηλεκτροκίνητου οχήματός της.
Πυρφόρος: Ένα ελληνικό αυτοκίνητο βραβεύεται
Ο Πυρφόρος είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο όχημα, που κατασκευάστηκε με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Δημιουργός του είναι η Ομάδα Προμηθέας, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η οποία συστάθηκε το 2009 και έχει συμμετάσχει έκτοτε σε πέντε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς εξοικονόμησης ενέργειας. Φέτος, η ομάδα τιμήθηκε με το βραβείο Team Spirit Award, για την εργατικότητα και την συνεργασία τόσο μεταξύ των μελών της ομάδας, όσο και με άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Η κάμερα του in2life συνάντησε για άλλη μία φορά (δείτε και το πρώτο μας βίντεο για τον Πυρφόρο, κάνοντας κλικ εδώ) τον επικεφαλής της ομάδας Προμηθέας, κ. Χάρη Πάτσιο, τα μέλη της ομάδας, Κωνσταντίνο Μπούρχα, Μίνω Μπενιακάρ, Κωνσταντίνα Νικολάου, και τον υπεύθυνο καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αντώνη Κλαδά, για την σημαντική αυτή βράβευση, τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον Πυρφόρο αλλά και τα μελλοντικά σχέδια για την εξέλιξή του.

 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v