Είχαν στήσει… αποστακτήριο στις φυλακές Σερρών!

Μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία για τατουάζ, μέχρι και… αποστακτήρια αλκοόλ βρέθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας, κατόπιν αιφνιδιαστικού ελέγχου.
Είχαν στήσει… αποστακτήριο στις φυλακές Σερρών!
Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έγινε στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών έφερε στο φως απίστευτα ευρήματα, όπως αιχμηρά αντικείμενα, εργαλεία για τατουάζ και ένα αυτοσχέδιο… αποστακτήριο, στο οποίο οι κρατούμενοι έφτιαχναν μόνοι τους αλκοολούχα ποτά.

Ο έλεγχος έγινε στο πλαίσιο των ερευνών σε σωφρονιστικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Οι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των φυλακών της Νιγρίτας, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα ΕΚΑΜ με σκύλους ανίχνευσης ναρκωτικών και εκρηκτικών, εντόπισαν στα κελιά των κρατουμένων τα εξής αντικείμενα: Δύο κινητά τηλέφωνα, ένα εργαλείο για δημιουργία τατουάζ, τρεις αυτοσχέδιους βραστήρες για την δημιουργία αλκοόλ, μία τράπουλα, μια κάρτα SIM και έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Η αστυνομία δεν εντόπισε ναρκωτικά στις φυλακές, αλλά βρέθηκαν σχεδόν σε κάθε κελί ακονισμένα κομμάτια από σκουπόξυλα, πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια και δύο μεγάλες λάμες. Σε βάρος των κρατουμένων στων οποίων τα κελιά εντοπίστηκαν τα παραπάνω επικίνδυνα αντικείμενα σχηματίζεται δικογραφία από τις αρχές και διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Πηγή: Imerisia.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v