Εταιρία νοικιάζει ανθρώπους… να θρηνήσουν στην κηδεία σας!

Βρετανική εταιρία σκαρφίστηκε την πρωτότυπη όσο και μακάβρια επιχειρηματική ιδέα να διαθέτει ηθοποιούς προς ενοικίαση για να… θρηνούν σε κηδείες.
Εταιρία νοικιάζει ανθρώπους… να θρηνήσουν στην κηδεία σας!
Ανησυχείτε ότι δεν θα εμφανιστούν αρκετοί άνθρωποι στην κηδεία σας; Η εταιρία Rent-A-Mourner μπορεί να σας βοηθήσει. Η ευρηματική επιχειρηματική ιδέα της συγκεκριμένης βρετανικής εταιρίας μπορεί να είναι ελαφρώς (ή και βαρέως) μακάβρια, αλλά έχει ήδη καταφέρει να γίνει είδηση παγκοσμίως, χάρη στην πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει.

Για περίπου 50 ευρώ το… κεφάλι, η εταιρία θα στείλει «επαγγελματίες, ευγενικούς και καλοντυμένους ανθρώπους» για να παραβρεθούν στην κηδεία (την δική σας ή κάποιου συγγενή σας που ανησυχείτε ότι δεν θα τον θυμηθούν πολλοί), καθώς επίσης και στην «αγρύπνια» για να ξενυχτήσουν τον νεκρό.

Η Rent-A-Mourner (Νοίκιασε κάποιον να σε θρηνήσει) αναφέρει ότι θα υπάρχει εγγυημένο κλάμα, θρήνος και οδυρμός, και πως οι απεσταλμένοι της θα δείχνουν γενικώς θλιμμένοι για την απώλεια, χωρίς να σπάσουν την συμφωνία και να προδώσουν ότι δεν γνώριζαν τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο φέρετρο.

Για να υπάρχει σίγουρη «επιτυχία», πριν την κηδεία οι ηθοποιοί θα ενημερώνονται σχετικά με την ζωή του αποθανόντα, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους ανθρώπους στην κηδεία. «Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σας σχετικά με το πώς να προσεγγίσουμε και να αναμιχθούμε με τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρία.

Και μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται υπερβολικά και τρελά, αλλά όπως αναφέρει το Time.com σε ορισμένες περιοχές του κόσμου, όπως η Αφρική, η Κίνα και η Μέση Ανατολή, η μίσθωση μοιρολογίστρων και ανθρώπων που θρηνούν… ως επαγγελματίες, είναι διαδεδομένη πρακτική.

Πηγή: Time.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v