Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Google

Μια νέα, επαναστατική κατηγορία πρόσθεσε στο κεντρικό μενού της η Google, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μυρίζει διάφορες οσμές. Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, είστε δικαιολογημένοι, αφού πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο της εταιρείας.
Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της  Google
Η Google ξεγελά και φέτος τους χρήστες της, κάνοντάς τους μια ιδιαίτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα, με την ανακοίνωση μιας νέας υποτιθέμενης προσθήκης στο κεντρικό μενού της.

Η καινούρια αυτή κατηγορία, η “Google Nose”, όπως ονομάζεται, δίνει στους χρήστες της επαναστατικές για τον τομέα της Τεχνολογίας δυνατότητες. Συγκεκριμένα, όσοι τη χρησιμοποιούν θα μπορούν μέσω της Αναζήτησης να... μυρίσουν οποιαδήποτε οσμή επιθυμούν. Με ένα απλό κλικ, θα μπορούν μέσω της οθόνης τους να μυρίσουν το αγαπημένο τους άρωμα.
 
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιου είδους πρωταπριλιάτικο αστείο. Πέρυσι, η Google Chrome είχε ανακοινώσει τη λειτουργία ενός νέου Multitask, ο οποίος θα επέτρεπε την περιήγηση στον ιστό με πολλά ποντίκια ταυτόχρονα.

Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν αποκλείεται η τεχνολογία να εξελιχθεί τόσο, ώστε να έχουμε όντως τη δυνατότητα να απολαύσουμε τέτοιου είδους προσφορές. Προς το παρόν, πρόκειται μόνο για πρωταπριλιάτικα αστεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v