Αετός… αρπάζει βρέφος σε πάρκο του Μόντρεαλ

Μια απίστευτη σκηνή καταγράφηκε σε video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ένας αετός «βουτά» και αρπάζει βρέφος που καθόταν σε πάρκο του Μόντρεαλ. Δείτε το και πείτε μας αν πιστεύετε ότι πρόκειται για αληθινό ή ψεύτικο περιστατικό.
Αετός… αρπάζει βρέφος σε πάρκο του Μόντρεαλ
Μια οικογένεια απολαμβάνει την βόλτα της σε πάρκο του Μόντρεαλ. Όσο ο πατέρας ασχολείται με ένα από τα παιδιά του, το μικρότερο μέλος της οικογένειας κάθεται μερικά μέτρα πιο πέρα. Ένας μεγάλος αετός πετά πάνω από τα κεφάλια τους, και ξαφνικά, επιχειρεί μια «κατάδυση», αρπάζει το βρέφος, το σηκώνει στον αέρα, και το αφήνει να πέσει λίγο πιο πέρα, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

 
Αυτό το περιστατικό κατέγραψε το video που ανέβασε ο χρήστης MrNuclearCat στο YouTube και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας τους θεατές του να μείνουν με το στόμα ανοιχτό – για λίγη ώρα παραπάνω όσους από αυτούς τυγχάνουν… γονείς.

Το πτηνό που αρπάζει το παιδάκι ανήκει στο είδος του χρυσαετού, ο οποίος θεωρείται προστατευμένο είδος στον Καναδά, όπου τα τελευταία χρόνια έχει κατορθώσει να διατηρεί σταθερό πληθυσμό. Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 2,5 μέτρα περίπου, ενώ συνηθίζει να εφορμά και να αρπάζει κουνέλια, μαρμότες και σκίουρους.

Όχι, πάντως, μωρά
, υποστηρίζουν πολλοί χρήστες του YouTube που αναφέρουν κάτω από το σχετικό video πως πρόκειται για ψηφιακή «φάρσα». “Δουλεύω στην επεξεργασία εικόνας εδώ και 15 χρόνια, και είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ψεύτικο video. Η αρπαγή στο δέκατο δευτερόλεπτο μου μοιάζει σαν φτηνό CGI”, σχολιάζει ένας από τους χρήστες, ενώ πολλοί άλλοι σπεύδουν να κάνουν χιούμορ. «Γιε μου, δεν ξέρω πώς να στο πω, αλλά… όταν ήσουν μωρό έπεσες με το κεφάλι στο έδαφος. Από έναν αετό», γράφει ένας χρήστης.

Δείτε παραπάνω το video και πείτε μας την δική σας γνώμη: Αληθινό ή ψεύτικο περιστατικό;

Πηγή
Huffington Post
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v