Πέθανε η νυμφομανής του Μονάχου

Το ακόρεστο πάθος της 47χρονης Γερμανίδας Antje Crapnik για το σεξ αποδείχθηκε μοιραίο για την ίδια της τη ζωή, καθώς η καρδιά της την πρόδωσε ύστερα από μία νύχτα έντονου σεξ και πολλαπλών καταχρήσεων.
Πέθανε η νυμφομανής του Μονάχου
Με τον τρόπο που… λάτρευε να ζει έφυγε η νυμφομανής από το Μόναχο εν ονόματι Antje Crapnik. Η 47χρονη Γερμανίδα έγινε διάσημη όταν φυλάκισε δύο άνδρες απαιτώντας τους επανειλημμένα σεξ, καθώς ήταν έντονη η ανάγκη της για σεξουαλική επαφή… 24 ώρες το 24ωρο.

Συνήθιζε να βγαίνει στα μπαρ του Μονάχου, να εντοπίζει νεαρούς άνδρες ώστε να ανταποκριθούν στις ορέξεις της. Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, η Antje εστάλη σε ψυχιατρική μονάδα ώστε να θεραπευθεί για εθισμό στο σεξ. Είχε πει μάλιστα στους γιατρούς πως χρειαζόταν τουλάχιστον δέκα φορές σεξ κάθε μέρα, όμως η θεραπεία που δέχθηκε δεν τη βοήθησε.

Αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά το εξιτήριό της, γνώρισε στο λεωφορείο έναν 31χρονο άνδρα και τον έφερε μαζί της στο διαμέρισμά της. Τον… κλείδωσε μέσα και τον υποχρέωσε σε πολύωρη ερωτική συνεύρεση. Όταν εκείνος το έσκασε, οι γείτονες τον ανακάλυψαν στο πεζοδρόμιο να κλαίει. Ξανά κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα αυτή τη φορά τους άνοιξε την πόρτα γυμνή προσκαλώντας τους για… τρίο.

Ξαναμπήκε σε ψυχιατρείο, και αφέθηκε ελεύθερη υπό επιτήρηση από κοινωνικούς λειτουργούς. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Σ’ ένα μπαράκι εντόπισε έναν γείτονά της και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο μαζί του. Όπως είπε ο άνδρας, πριν κάνουν σεξ, ήπιαν ένα μπουκάλι βότκα και πολλά μπουκάλια κρασί, ενώ η Antje σνίφαρε μία λευκή σκόνη.
Κοιμήθηκαν μαζί μετά την εξαντλητική νύχτα κι όταν ο άνδρας ξύπνησε, η Antje είχε πεθάνει από καρδιακή ανακοπή. Της έκανε μαλάξεις, κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία αλλά ήταν αργά. 

Ο συνδυασμός ναρκωτικών, αλκοόλ και σεξ προκάλεσε τον πρόωρο θάνατό της.

Πηγή: Mirror
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v