Βοηθός εισαγγελέα συνελήφθη όταν του έπεσε… τσιγαριλίκι στο δικαστήριο

Υπάλληλος της εισαγγελίας της Νέας Ορλεάνης συνελήφθη εν ώρα… υπηρεσίας, όταν του έπεσε από την τσέπη ένα τσιγάρο μαριχουάνας την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να καθαιρεθεί από την θέση του.
Βοηθός εισαγγελέα συνελήφθη όταν του έπεσε… τσιγαριλίκι στο δικαστήριο
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Και όχι μόνο: Είναι και επιρρεπής στις απαγορευμένες ουσίες. Τα παραπάνω επαληθεύτηκαν σε δικαστήριο της Νέας Ορλεάνης, όταν οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν βοηθό της εισαγγελίας, από την τσέπη του οποίου έπεσε… ένα τσιγαριλίκι.

Ο 43χρονος Jason Cantrell κατηγορείται για απλή κατοχή μαριχουάνας, κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί, αφού το απόγευμα της Δευτέρας έκανε την μοιραία γκάφα να αφήσει να του πέσει από την τσέπη ένα «ύποπτο» τσιγάρο. «O Jason Cantrell τίθεται σε διαθεσιμότητα χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», δήλωσε ο Ryan Berni, εκπρόσωπος του Δημάρχου της Νέας Ορλεάνης, ενώ ξεκαθάρισε πως την στιγμή του συμβάντος δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας.

Η σύζυγός του, που τυγχάνει υποψήφια δημοτικός σύμβουλος της περιοχής δήλωσε δημοσίως μέσω του Facebook ότι αισθάνεται «θυμωμένη, ντροπιασμένη και απογοητευμένη» από τις πράξεις του συζύγου της. Προσέθεσε, επίσης, ότι ο Cantrell υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά ο εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε πως οι αρχές δεν έλαβαν καμία παραίτηση.

Ο δικηγορικός σύλλογος της Louisiana με την σειρά του πληροφόρησε τα Μέσα πως ο Cantrell άσκησε την δικηγορία επί 16 χρόνια, ενώ απέτυχε να προαχθεί σε δικαστής ανηλίκων το 2009. Έκτοτε, εργάστηκε ως βοηθός εισαγγελέα.

Πηγή: Reuters
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v