Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κήρυξε πόλεμο στο στοματικό σεξ!

Επικαλούμενος ιατρικές έρευνες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προειδοποιεί τους πιστούς ότι ο στοματικός έρωτας και η λάθος χρήση των σωματικών οργάνων προκαλούν ανίατες ασθένειες και κρύβουν κινδύνους για την ψυχική υγεία.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κήρυξε πόλεμο στο στοματικό σεξ!
Τους διάφορους κινδύνους που εγκυμονεί για τη σωματική και την ψυχική υγεία του ανθρώπου ο στοματικός έρωτας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή», ο Μητροπολίτης Σεραφείμ γράφει για την «χυδαία πράξη», επικαλούμενος ιατρικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες όπως τα «ΝΕΑ Online» και iatropedia.gr.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του» και καταλήγει: «γι' αὐτόν ἀκριβῶς τό λόγο μέ πολλή πατρική ἀγάπη παρακαλοῦμε θερμῶς ὅλους τούς ὑπευθύνους διαμορφώσεως τῆς κοινῆς γνώμης ἀλλά καί τούς ὑπευθύνους διαχειρήσεως τῶν πραγμάτων τοῦ κόσμου μας νά ἀντιληφθοῦν ἐπί τέλους τήν εὐθύνη τους καί τό χρέος τους ἀπέναντι στό ἱερό πρόσωπο τοῦ ἀνθρώπου καί στό μέγιστο δῶρο τοῦ Θεοῦ, τή ζωή».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο», αλλά ορμάται «εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης» και προσπαθεί να "εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος".

Δείτε όλη την ανακοίνωση στα σχετικά έγγραφα του άρθρου.

Εσείς πως κρίνετε την άποψη του Μητροπολίτη Πειραιώς;

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v