Βίντεο: «Γυμνές» βουτιές για… παγκόσμιο ρεκόρ

Περισσότερα από διακόσια άτομα βούτηξαν φορώντας μόνο το… άρωμά τους σε παραλία της Μεγάλης Βρετανίας, με στόχο να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ. Δείτε πλάνα από το εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα.
Βίντεο: «Γυμνές» βουτιές για… παγκόσμιο ρεκόρ
Μπορεί οι Βρετανοί να μην είναι περήφανοι για τις παραλίες τους, όμως η τρέλα τους σίγουρα δεν πάει στα βουνά, αλλά στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, περίπου διακόσια άτομα έτρεξαν γυμνοί και βούτηξαν στη θάλασσα χθες, σε μια προσπάθεια να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ «γυμνής» βουτιάς.

Το πρωτότυπο αυτό event με την ονομασία «The North East Skinny Dip», έλαβε χώρα στο Druridge Bay στο Northumberland και διοργανώθηκε ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας «Mind». Δυστυχώς, οι συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστήθηκαν την βουτιά τους όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο:



Η 34χρονη οργανώτρια Jacqueline Higginson, δήλωσε στην Guardian: "Πέρυσι σπάσαμε το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν αρκετοί συμμετέχοντες σήμερα. Πέρσι βρεθήκαμε περισσότεροι από 400 άτομα στην παραλία του Rhossili στην Ουαλία και καταφέραμε να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ".

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v