Ο Chuck Norris στέλνει μήνυμα εναντίον του Ομπάμα

Χίλια χρόνια σκότους προβλέπει ο Chuck Norris για τις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα αν επανεκλεγεί ο Ομπάμα, γι’ αυτό και στήθηκε με τη σύζυγό του μπροστά στην κάμερα, καλώντας τους Αμερικανούς να ψηφίσουν υπέρ Ρόμνεϊ. Δείτε το video. 
Ο Chuck Norris στέλνει μήνυμα εναντίον του Ομπάμα
Κι εκεί που το κανάλι του γνωστού ηθοποιού-μπρατσαρά-ήρωα ανεκδότων στο YouTubeείχε γεμίσει με promo video για το sequel των Αναλώσιμων και με μαθήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, ξαφνικά, ο Chuck Norris ανέβασε ένα απολύτως πολιτικό video, στο οποίο φιγουράρει μαζί με την σύζυγό του, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς πως αν ψηφίσουν υπέρ του Ομπάμα, οι ΗΠΑ θα γνωρίσουν χίλια χρόνια σκότους. 
Η φοβερή και τρομερή απειλή είχε ήδη ωριμάσει, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου σε αμερικανικό περιοδικό, το οποίο υπέγραφε ο γνωστός ηθοποιός και μαινόταν εναντίον του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τον αντίπαλό του, Μιτ Ρόμνεϊ. 

Στο διάρκειας δύο λεπτών video, το ζεύγος Norris τονίζει την ανησυχία του πως η Αμερική που γνωρίζουν όλοι σήμερα μπορεί να χαθεί για πάντα αν επανεκλεγεί η Μπάρακ Ομπάμα. «Αν κοιτάξουμε την Ιστορία μας, η σπουδαία χώρα μας και η ελευθερία της δέχονται επίθεση», ανακοινώνει η Norris στον φακό, ενώ η σύζυγός του, Gena παίρνει την σκυτάλη, θυμίζοντας πως 30 εκατομμύρια Ευαγγελιστές Χριστιανοί δεν ψήφισαν στις εκλογές του 2008, δίνοντας έτσι την νίκη στον Ομπάμα. 

Στην συνέχεια, ακολούθησε αναφορά στα λόγια του Ronald Regan από παλαιότερο λόγο του: «Έχουμε ραντεβού με το πεπρωμένο. Θα διατηρήσουμε ζωντανή για τα παιδιά μας αυτή την τελευταία ελπίδα για την ανθρωπότητα ή θα τα καταδικάσουμε στο πρώτο βήμα προς χίλια χρόνια σκότους».

«Όλοι ξέρουμε τι θα σημάνουν τέσσερα επιπλέον χρόνια σοσιαλιστικών αποφάσεων για τη χώρα», κατέληξε ο Norris. Δείτε το πλήρες video παρακάτω και πείτε μας την άποψή σας για την κίνηση του γνωστού ηθοποιού. 


Πηγή: Huffington Post

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v