Ο Πελέ επιστρέφει στα γήπεδα!

Σύμφωνα με Βραζιλιάνικα Μέσα, ο μάγος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ σκοπεύει στα 70 του να επιστρέψει στα γήπεδα για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της Σάντος.
Ο Πελέ επιστρέφει στα γήπεδα!
Τη χρονιά που μας πέρασε, είχε γυριστεί μια μικρού μήκους ταινία για τον 69χρονο τότε θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ, ο οποίος θα… έβγαινε από την σύνταξη σε μια προσπάθεια να σκοράρει ένα τελευταίο γκολ με την Εθνική Βραζιλίας. Πιθανότατα ο Πρόεδρος της πρώην ομάδας του Πελέ της Σάντος, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro να πήρε λίγο πιο σοβαρά το σουρεαλιστικό αυτό φιλμάκι , καθώς κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να επαναφέρει τον Πελέ στο «Copa Libertadores» αυτόν τον Δεκέμβρη. Και μάλλον θα τα καταφέρει.

"Ο Πελέ είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10" δήλωσε ο Πρόεδρος της Σάντος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, εξηγώντας και το κίνητρο της επιστροφής του «μάγου» στην ενεργό δράση: «Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ, όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της Σάντος».

Πρακτικά, το να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον 70χρονο θρύλο σε επίσημο παιχνίδι είναι αδύνατο. Αλλά από την άλλη πλευρά, γιατί όχι; Η FIFA δεν φαίνεται να έχει αντιρρήσεις στην συμμετοχή του και επιπλέον οι διοργανωτές του «Copa Libertadores» μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαν να βγουν από μια τέτοια «χρυσή» συμμετοχή.

Δείτε τα καλύτερα γκολ του «μάγου»:


Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v