Σκάει μίνι καύσωνας με τα πρώτα 30άρια

Ίσα που προλαβαίνεις να πάρεις αντηλιακό και να οργανωθείς για παραλία, γιατί ο καιρός το ΣΚ θα είναι ό,τι πρέπει για την πρώτη σου βουτιά.
Σκάει μίνι καύσωνας με τα πρώτα 30άρια
Νιώθεις έτοιμος/η για παραλία; Τα πρώτα 30άρια της χρονιάς κάνουν την εμφάνισή τους από αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου, και αναμένεται να γεμίσουν τις παραλίες της Αττικής και όχι μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς κατά το μέγιστο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από αύριο Παρασκευή, όμως, «η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα ξεπεράσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου» σύμφωνα με το δελτίο καιρού.

Την Παρασκευή στην Αττική αναμένουμε μέγιστη θερμοκρασία 28 βαθμών, και στην Θεσσαλονίκη 27, ενώ και το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα, με τους ανέμους ασθενείς, στα 3-4 μποφόρ.

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Δευτέρα, με τους ανέμους δυτικούς στα 3 με 5 μποφόρ, και γενικά αίθριο καιρό σε όλη την χώρα, με εξαίρεση ορισμένες μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες στις επτά μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας θα έχουν, σύμφωνα με το Meteo/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ως εξής:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v