Ποια efood; Η Rocket ανοίγει θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου

Ένα νέο delivery app βρίσκει κενό και ορμάει… με 500 νέες συμβάσεις αορίστου χρόνου σε διανομείς, και μηδενική ελάχιστη παραγγελία σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Ποια efood; Η Rocket ανοίγει θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου
Μας εξέπληξε ευχάριστα η είδηση ότι, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το efood, ένας νέος παίκτης στον χώρο της διανομής φαγητού ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις εργασίας για διανομείς, με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις που υποσχέθηκε τελικά να ανανεώσει η efood, σε όσους διανομείς της δεν επιλέξουν να γίνουν freelancers, είναι τρίμηνες.

Ποιος είναι λοιπόν ο νέος παίκτης στην αγορά;

Λέγεται Rocket, ιδρύθηκε στην Ουκρανία το 2018 και άνοιξε τον περασμένο Μάιο την θυγατρική της στην Ελλάδα, η οποία έχει στο τιμόνι τον Νίκο Χατζηδάκη, πρώην επικεφαλής της Lime Greece (με τα ηλεκτρικά πατίνια που είχαν κάνει χαμό πριν από μερικά χρόνια στην Αθήνα).

Η Rocket λειτουργεί πάνω-κάτω όπως και οι άλλες τρεις εφαρμογές του κλάδου (efood, Wolt και Box): Κατεβάζεις την εφαρμογή, βάζεις τη διεύθυνσή σου, βλέπεις τα συνεργαζόμενα καταστήματα, διαλέγεις και παραγγέλνεις.

Η σημαντική διαφορά που έχει με τους υπόλοιπους είναι πως ελάχιστη παραγγελία δεν υπάρχει πουθενά, μπορείς να παραγγείλεις ό,τι θέλεις απ’ όπου θέλεις. Επίσης, καθότι νέα εμφάνιση στην αγορά, έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές, με εκπτώσεις που φτάνουν ως και το -50% σε ολόκληρο το μενού επιλεγμένων εστιατορίων και café.

Η πρώτη εταιρεία του είδους της με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day, η Rocket γίνεται η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού στην Ελλάδα που προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου με τους νέους διανομείς της αυτή την εβδομάδα.

Από τον Ιούλιο του 2021 που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα, η εταιρεία είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες και τη δημοφιλία της να αυξάνεται ραγδαία, καθώς η υπηρεσία γίνεται διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερες περιοχές και προάστια της Αθήνας.

Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους εργαζόμενούς της, η Rocket, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας, προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v