Μετράει το μέγεθος; Οι γυναίκες απαντούν

Δέκα γυναίκες, δέκα απόψεις για το αν το μέγεθος του πέους έχει τελικά τόσο… μεγάλη σημασία ή όχι.
Μετράει το μέγεθος; Οι γυναίκες απαντούν
Μικρό, μεγάλο, μέτριο, τερατώδες. Τελικά, πόση σημασία έχει για μια γυναίκα το μέγεθος του ανδρικού μορίου; Ρίχνουμε άπλετο φως σε ένα φλέγον ανδρικό (και γυναικείο) ζήτημα και ρωτάμε δέκα γυναίκες να μας πουν τη γνώμη τους.

Άνδρες, κρατήστε σημειώσεις, εδώ μόνο αλήθειες.

Μετράει, είτε μιλάμε για πολύ μεγάλο, είτε για πολύ μικρό. Το μεγαλύτερο πάντα είναι προτιμητέο καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να τελειώσει μια γυναίκα κολπικά.

Κέλλυ, 31 ετών

Δεν είναι το απόλυτο αλλά από ένα μέγεθος  και κάτω δεν είναι καν συζητήσιμο. Το μέτριο με καλή τεχνική τείνει να είναι το ιδανικό διότι αιματώνεται πιο σωστά όπερ και σημαίνει «σκληρό σε πιο γρήγορο χρόνο», αλλά και σκληρό σε όλη τη διάρκεια. Πέρα από τη σκληρότητα, το μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος είναι και πιο εύκολο στα παιχνίδια. Μπορεί να μπει πιο εύκολα λαρύγγι και να μην σου ματώνει κάθε φορά τον πρωκτό. Βέβαια μη γελιόμαστε....το μεγάλο ευχαριστεί τη γυναίκα μέχρι και στη θέα. Γουστάρει να το κοιτάει ρε παιδί μου! Νιώθει ότι το αρσενικό δίπλα της είναι πιο μπρουτάλ από τα άλλα.

Νάσια, 28 ετών

Εν μέρει. Το μέγεθος δεν μετράει παρά μόνο αν πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση όπου ο άνθρωπος μπορεί να έχει πρόβλημα. Κατά τ' αλλά βρείτε ρυθμό, ακούστε τη γυναίκα, χρησιμοποιήστε και αυτόν τον μυ που έχετε στο στόμα σας και θα δείτε θαύματα.

Ρένα, 31 ετών

Δεν είναι το άλφα και το ωμέγα στη σεξουαλική επαφή. Η απόδειξη είναι ότι ευχαρίστηση μπορεί να προέλθει και από δάχτυλα που έχουν πολύ μικρότερο μέγεθος από ένα πέος. Όμως ένα πολύ μικρότερο πέος από το μέσο όρο, είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις διαφόρων στάσεων, με αποτέλεσμα να μικραίνει η λίστα με το τι μπορείς να κανείς. Το πολύ μεγάλο από την άλλη μπορεί αν ο κάτοχος είναι ατσούμπαλος, να προκαλεί πόνο και να μην υπάρχει η κατάλληλη ευχαρίστηση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος πάντως, σημασία έχει τελικά η χημεία.

Νίνα, 32 ετών

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση! Σίγουρα αν υπάρχει η φαντασία, η τεχνική και η όρεξη παίζει πολύ μικρό έως και μηδαμινό ρόλο. Αντίστοιχα αν αυτά τα χαρακτηριστικά λείπουν και λείπει και το σωστό μέγεθος, φαντάζομαι θα είναι λίγο απογοητευτική η κατάσταση. Αν δύο άνθρωποι γουστάρουν, τότε σίγουρα είναι αδιάφορο.

Γεωργία, 38 ετών

Η σύντομη απάντηση είναι καθόλου. Ο μύθος σχετικά με το μέγεθος είναι βασικά κατασκευή των αντρών που πιστεύουν ότι σεξ είναι μόνο η διείσδυση, εξ ου και έχουν βαφτίσει ό,τι δεν είναι διείσδυση «προκαταρκτικά». Μετά μεγαλώνουν και –αν είναι από αυτούς που δίνουν βάση– παρατηρούν ότι οι περισσότεροι γυναικείοι οργασμοί συμβαίνουν εκτός διείσδυσης. Οπότε, το θέμα δεν είναι τι έχεις, είναι τι κάνεις (και πώς).

Ρωξάνη, 39 ετών

Εννοείται πως μετράει, κι όποιος λέει το αντίθετο λέει ψέματα ή δεν έχει αντιληφθεί την ερώτηση. Το πάρα πολύ μεγάλο πέος- η αλήθεια είναι- ότι δεν εξυπηρετεί ανατομικά  περισσότερο από ό,τι  το μεσαίο προς μεγάλο. Αλλά όπως και να το κάνουμε έχει μια επιβλητικότητα, ένα κύρος, μια αρχοντιά. Το μεσαίο προς μεγάλο και το απλώς μεγάλο είναι πιο διαχειρίσιμο και μπορεί να αφήσει περιθώριο πιθανότητας για πρωκτικό, εκεί που με το κτήνος δεν το σκέφτεσαι καν. Τώρα στην κατηγορία «κραγιόν» τα πράγματα είναι δύσκολα. Όποια κι αν είναι η τεχνική, όσο μάστορας κι αν είναι ο άλλος… δεν. Παίζει και να μην καταλαβαίνεις καν την διείσδυση. Ή να την καταλαβαίνεις αλλά να σ’ αφήνει άβολα αδιάφορη. Σε γενικές γραμμές το πάχος είναι σαφώς σημαντικότερο απ’ το μήκος. Να το πούμε κι αυτό.

Στεφανία, 29 ετών

Μετράει στο να χορτάσει το μάτι σίγουρα. Είναι κάτι σαν το ωραίο food styling, λες "α, θέλω να το φάω αυτό". Μιλώντας για τις γυναίκες, ο κάθε κόλπος έχει διαφορετική κατασκευή άρα το μέγεθος είναι ένα σχετικό κριτήριο για κάθε μία. Το πάχος και η καμπύλη της στύσης λαμβάνονται υπόψη εξίσου πολύ. Αλλά τι να το κάνεις το μέγεθος αν δεν υπάρχει η σωστή τεχνική, η χημεία, και η επικοινωνία;

Ελένη, 42 ετών

Το μέγεθος μετράει, αλλά πιο πολύ μετράει η επιθυμία  ο πόθος και η όρεξη που δημιουργείται από το σεξ. Ένα μεγάλο πέος  η αλήθεια είναι ότι ευχαριστεί πολύ, αλλά αργά ή γρήγορα, ένα ωραίο πέος το βαριέσαι (συνήθως πιο αργά) και αυτό που μένει είναι η εγκεφαλική διέγερση, η οποία, αν δεν υφίσταται, καλύτερα να κανείς σεξ με ένα ωμό καρότο.

Σοφία, 30 ετών

Το μέγεθος μετράει στα ψάρια. Κυρίως όταν τα περιγράφουν οι ψαράδες. Στα προφανή υπόλοιπα μετράνε: η χημεία, ο αυτοσχεδιασμός, η οικειότητα, η διάθεση και η ικανότητα να ακούς τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου. Για περισσότερες συνταγές για καλό σεξ ή θαλασσινά, ακολουθήστε με.

Μαρία, 45 ετών
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v