10 γελοία κουρέματα διάσημων

Πήγες πρόσφατα στο κομμωτήριο και τα πράγματα στράβωσαν; Μην σε παίρνει από κάτω, γιατί υπάρχουν 10 διάσημοι με πολύ χειρότερο κούρεμα από το δικό σου.
10 γελοία κουρέματα διάσημων

Kάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο κρύβει ένα ρίσκο, ας μη γελιόμαστε. Αν ο/η κομμωτής/τρια δεν είναι «μάστορας/ισσα» τότε κάθε ψαλιδιά μπορεί να αποβεί μοιραία. Αν τα πράγματα στραβώσουν δε, θα σου μείνει για πολύ καιρό η ρετσινιά ότι κουρεύεσαι στο ΙΚΑ, ή στο στρατό και θα γίνεις για άλλη μια φορά ο περίγελος της παρέας. Ωστόσο χρήσιμο είναι να γνωρίζεις ότι κουρεματικές στραβές συμβαίνουν και στους καλύτερους.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που επιχείρησαν μια αλλαγή στην κεφαλή που κρίθηκε εκ του αποτελέσματος αποκαρδιωτική σηκώνοντας κύματα γέλωτος. Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τα 10 πιο γελοία κουρέματα διάσημων που βάζουν κάτω μέχρι και την κουπ σκουπ που έκανε η Βλαχάκη στην Κυρία Νίτσα, σε ένα θρυλικό επεισόδιο στο Κωνσταντίνου κι Ελένης.

Shia LaBeouf



Εδώ βλέπουμε τον φίλτατο Shia σε μια ημιαποτυχημένη και βάλε προσπάθεια να μιμηθεί τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στα 90s. Το αποτέλεσμα ωστόσο εισάγει τον όρο χαιτοκοτσιδάκιας στα βιβλία κομμωτικής του 21ου αιώνα και μπαίνει στα sos, για το τι πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να μην χάσεις τη δουλειά σου

Robert Pattinson



Άνθρωποι είναι κι οι κομμωτές και κάποιες φορές ξεχνιούνται κι αφήνουν μια γραμμή στο σβέρκο, για να έχει να κόβει κι ο επόμενος. Robert συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες.

Boris Johnson



Έχεις δει ποτέ βίντεο telemarketing, στο οποίο παρουσιάζουν το πριν και μετά θαυματουργού ζελέ που κάνει τα μαλλιά μεταξένια και αναδεικνύει το κούρεμα; Ε ο Μπόρις είναι η φωτογραφία του πριν.

Jared Leto



Λάζαρε από το Είσαι το Ταίρι μου, δεύρο έξω. Τώρα πες μας: Πατώνεις;

Justin Timberlake



Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους Justin. Ξανθιά σαντρέ μπούκλα μπορεί να υποστηρίξει μόνο ο Τσιριγκούλης πάλι στο Είσαι το Ταίρι μου.

Andre Agassi



Ο βασιλιάς των χαιταίων, δεν ήταν ο Νίκος Τσιαντάκης όπως πολύ πιθανόν να πίστευες αλλά ο τίμιος Andre Agassi.

Ronaldo



Φήμες που αναφέρουν ότι ο Ronaldo κουρεύτηκε με τον συγκεκριμένο τρόπο για να σκιάζονται οι αμυντικοί και να τον αφήνουν ξεμαρκάριστο ελέγχονται ως ανακριβείς.

Neymar



Ποιος ζήλεψε τη δόξα του Ronaldo άραγε κάνοντας τα ματάκια των φιλάθλων να πονέσουν στη θέα της κόμης του;

Donald Trump



Αν ποτέ θελήσεις να μοιάζεις με τον απερχόμενο Πλανητάρχη δεν έχεις παρά να ζητήσεις την Playmobil κουπ από τον κομμωτή/τρια αου. Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Phil Spector



Θυμάσαι τότε, μετά το πρώτο λοκντάουν που πήγες με κουκούλα στον κομμωτή για να κρύψεις την αφάνα σου; Ο Phil Spector σε είδε και μονολόγησε «Hold my Beer»!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v