7 διάσημοι γάμοι που λήξανε χάλια

Ποιος είπε ότι οι celebrities δεν κάνουν αποτυχημένους γάμους, που λήγουν με μηνύσεις, μπινελίκια, δικαστήρια και πολλά πρωτοσέλιδα;
7 διάσημοι γάμοι που λήξανε χάλια
Όλοι γνωρίζουν ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες κι όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν και να πορευτούν μαζί στη ζωή, πρόκειται να αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Είναι δεδομένο επίσης, ότι εκτός από τους παντρεμένους, ψυχή έχουν και οι celebrities, με αποτέλεσμα κι εκείνοι συχνά να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών των διάσημων γάμων, λήγουν τόσο επεισοδιακά που κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν ταινία από μόνοι τους. Παρακάτω θα βρεις λοιπόν 7 από αυτές τις περιπτώσεις διάσημων ζευγαριών που ζήσαμε τον χωρισμό τους κακά κι εκείνοι, που πίστεψαν σε αυτή τη σχέση, ακόμη χειρότερα.

Brad Pitt - Angelina Jolie

To Περίφημο ζευγάρι των Bradgelina παντρεύτηκε στις 23 Αυγούστου του 2014, ενώ προηγουμένως είχαν περάσει 9 χρόνια μαζί κι η Jennifer Aniston ακόμη δεν είχε μπορέσει να το χωνέψει. Απέκτησαν μαζί 6 παιδιά και μπόλικα εξώφυλλα, σε όλα τα περιοδικά της γης, ως το πιο hot κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Toν Σεπτέμβριο του 2016 η Angelina ωστόσο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με την βόμβα του χωρισμού, λόγω αγεφύρωτων διαφορών στη σχέση τους να αντηχεί μέχρι τα Τζουμέρκα.

Ακολούθησε ένας πόλεμος δικηγόρων κι ανακοινώσεων, δημόσιοι κι ιδιωτικοί καυγάδες, τόσο ως προς την επιμέλεια των παιδιών, όσο και ως προς τη διαχείριση της κοινής τους περιουσίας, με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να ξεπουλάνε τα τεύχη τους.

Johnny Depp- Amber Heard

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Rum Diary το 2009, ξεκίνησαν να βγαίνουν και το 2015 παντρεύτηκαν για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου η Amber Heard έναν χρόνο αργότερα, τον Μάϊο του 2016 και να αποκαλυφθεί ο ορισμός της θυελλώδους σχέσης, σε μια δικαστική μάχη που ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει. Σε αυτήν υπήρξαν εκατέρωθεν κατηγορίες για σωματική βία και ξυλοδαρμούς, βρισιές, εθισμούς σε ναρκωτικά και περιστατικά με αφόδευση στο κρεβάτι του ζευγαριού, όσο οι fans και των δύο εμπλεκομένων παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις.

Denise Richards- Charlie Sheen

Γνωρίστηκαν το 2000 και παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά, ενώ όλο το Hollywood βοούσε για τον δύστροπο και τζαναμπέτικο χαρακτήρα του Sheen, που ωστόσο υποσχόταν πως στο πρόσωπο της Denise βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Ωστόσο 3 χρόνια μόλις κράτησε η έγγαμη συμβίωση τους, μιας και η Denise κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2005, ενώ ήταν 6 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια.

Κάποια στιγμή 7 χρόνια αργότερα υπήρξαν φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού, που το 2015 τροφοδότησαν ένα από τα πάμπολλα δημόσια breakdowns του Sheen, ο οποίος έβαλλε με τουλάχιστον άκομψους χαρακτηρισμούς έναντι της Richards, χαρακτηρίζοντας την ως τη χειρότερη μητέρα της γης, βάζοντας τα και με το υποκριτικό ταλέντο της. Αφού αντάλλαξαν μηνύσεις και διάφορα μπινελίκια εκατέρωθεν, συνεχίζουν να τα βρίσκουν κι έπειτα να τσακώνονται ξανά, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο αλλοπρόσαλλου ζευγαριού ever.

Ben Affleck- Jennifer Garner

Γνωρίστηκαν το 2004 κι ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν, ενώ στη διάρκεια του γάμου τους, απέκτησαν τρία παιδιά.  Όλοι μιλούσαν για ένα από τα πλέον ευτυχισμένα ζευγάρια του Hollywood, όμως το ζευγάρι από το 2015 βρισκόταν σε διάσταση ενώ επισημοποίησαν τον χωρισμό τους το 2018, όταν βγήκε και το διαζύγιό τους. Αιτία του χωρισμού η εξωσυζυγική σχέση του Ben Affleck με την νταντά της οικογένειας, που πήρε διαστάσεις εθνικού σκανδάλου στις Η.Π.Α. με πρωτοσέλιδα κι εκπομπές επί εκπομπών να αναλύουν το θέμα.

Ο Affleck καιρό μετά, παραδέχθηκε ότι εθίστηκε στο αλκοόλ μετά από όσα συνέβησαν επιβεβαιώνοντας, ότι δεν έχουν όλα τα celebrity παραμύθια ευτυχισμένο τέλος.

Katie Holmes- Tom Cruise

Τον Απρίλιο του 2005 έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους σαν ζευγάρι η Katie Holmes με τον Tom Cruise, ενώ ο τελευταίος είχε απασχολήσει κάθε paparazzi που σέβεται τον εαυτό του, λόγω του επεισοδιακού του χωρισμού με την Nicole Kidman. 7 χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2012, η Katie Holmes καταθέτει αίτηση διαζυγίου με πολλούς fans να μένουν με το στόμα ανοιχτό, για το αγαπημένο τους ζευγάρι.

Η εμμονή του Cruise με τη σαϊεντολογία οδήγησε στην απόφαση της Holmes, μιας και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο γνωστός ηθοποιός είχε προχωρήσει σε διάφορες απονενοημένες τοποθετήσεις όπως το viral video του, το οποίο ακόμη τρολάρουν στο διαδίκτυο.



Miley Cyrus- Liam Hemsworth

Για πολλά χρόνια αυτό εδώ το ζευγάρι απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα της Miley. Μέσα σε μια δεκαετία ο ένας επέστρεφε στον άλλο, περισσότερες φορές από όσες ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, αποφασίζοντας τελικά να παντρευτούν κρυφά από όλους τον Δεκέμβριο του 2018, με τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν ειδικές αποδόσεις για τον χωρισμό τους.

Τελικά μόλις 8 μήνες αργότερα, η Miley ανακοινώνει τον χωρισμό της, ως κοινή απόφαση του ζευγαριού, όμως τα διάσημα φιλιά που αντάλλαξε με την επόμενη σύντροφό της Kaitlyn Carter, άλλα λέγανε τελικά. Ο αδερφός του Thor δεν το πήρε και τόσο καλά όπως αναμενόταν καταθέτοντας άμεσα αίτηση διαζυγίου και πρωταγωνιστώντας παράλληλα, σε μπόλικα πρωτοσέλιδα.

Demi Moore- Aston Kutcher

Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια του Hollywood ήταν η Demi Moore κι ο Aston Kutcher απασχολώντας πολλές φορές τα σκανδαλοθηρικά μέσα, κυρίως για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι, ένα θέμα που για κάποιο λόγο, παραμένει ταμπού ακόμη και σήμερα στον δυτικό κόσμο. Η Demi κι ο Aston από το 2005 μέχρι το 2013 ήταν ένα από τα πιο cool ζευγάρια των Η.Π.Α. μέχρι τον χωρισμό τους, που ήρθε να επιβεβαιώσει μια σειρά από φήμες, για απιστία στο ζευγάρι. Άλλωστε η ίδια η Demi Moore το 2011, ανακοίνωσε την πρόθεση της να δώσει τέλος στο γάμο τους, αφήνοντας κι εκείνη υπόνοιες περί απιστίας. Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που την έπεσαν στον Άστον χρεώνοντας του, πως «χρησιμοποίησε» τη φήμη της Demi Moore και τη σχέση τους, για να γίνει ακόμη πιο γνωστός. Κι εδώ ό,τι άρχισε ωραία, τελείωσε με πόνο και πολλά πρωτοσέλιδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v