Παύλος Κοντογιαννίδης: Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι όσα καταγγέλλονται στον καλλιτεχνικό χώρο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Παύλος Κοντογιαννίδης: Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα
Κάθε μέρα που πέρνα, όλο και περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητικές συμπεριφορές έρχονται στο φως της δημοσιότητας στη χώρα μας. Η πλειοψηφία αυτών, αφορά μέχρι τώρα τον καλλιτεχνικό χώρο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Παύλο Κοντογιαννίδη κι όσα δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» φαίνεται πως ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Αναφέρθηκε λοιπόν σε ονόματα και καταστάσεις που δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη και προανήγγειλε «σεισμό».

Συγκεκριμένα ο γνωστός κωμικός είπε: «Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος. Ακόμα τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει», σε μια προσπάθεια να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Δήλωσε ακόμη ότι: «Μιλάω πάντα για τον κλάδο μου. Γιατί η κοινωνική βία υπάρχει σε όλους τους χώρους. Ο δικός μας κλάδος, επειδή βρίσκεται μπροστά στους προβολείς, αυτή τη στιγμή (το θέμα) έχει και μεγάλη τηλεθέαση. Πρέπει να βρούμε συνθήκες που θα κάνουν τον βίο μας πιο ανθρώπινο. Στον χώρο τον καλλιτεχνών για έναν ακόμα λόγο. Γιατί εμείς υποτίθεται υπηρετούμε την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση. Διότι οι δάσκαλοι μας αυτό λέγανε: Ότι ο ηθοποιός διαπαιδαγωγεί ψυχαγωγώντας και ψυχαγωγεί διαπαιδαγωγώντας».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του ΣΕΗ σε όσα καταγγέλλονται: «Το πρόβλημα του κάθε καταγγελλόμενου είναι πρόβλημα που χρήζει άλλων ειδικοτήτων. Κατά τη δική μου άποψη το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, οι περισσότεροι διάσημοι δεν είναι καν μέλη του ΣΕΗ. Συνέχεια κατηγορούσαν το Σωματείο ότι μέλη του είναι οι άνεργοι, οι ατάλαντοι, οι μετρίου ταλέντου...».

Σχετικά με τους φερόμενους ως δράστες των καταγγελιών ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε ότι: « Δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί για το ταλέντο τους, εγώ θα κρίνω πρώτα τον άνθρωπο. Όποιο και να είναι το επάγγελμα του καθενός μας προέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Θέλει τρομερή δύναμη και έλεγχο να ελέγξεις την επιτυχία να μείνεις ταπεινός και δημιουργικός».

Δείτε παρακάτω το video των δηλώσεων του ηθοποιού:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v