Η Κρήτη θα είναι φέτος ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς

Βουτιές στο Μπάλο, και βόλτες στα Χανιά. Φέτος το καλοκαίρι η Κρήτη θα πάρει τα πάνω της σύμφωνα με στοιχεία της easyjet.
Η Κρήτη θα είναι φέτος ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς
Ντάκος, χοχλιοί, βουτιές σε υπέροχες παραλίες και ροματζάδες στα Χανιά. Η Κρήτη είναι έρωτας, και σύμφωνα με την easyjet φέτος το καλοκαίρι είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς.

Η αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα στη Βρετανία, διευκρίνισε ότι τα ταξίδια σε παραλιακούς προορισμούς όπως η Μάλαγα, το Αλικάντε και η Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία, το Φάρο στην Πορτογαλία και η Κρήτη στην Ελλάδα βρίσκονται μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών στους παραθεριστές που θέλουν να ταξιδέψουν τον Αύγουστο.

Οι κρατήσεις αυτές έγιναν παρά την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα όσον αφορά ακριβώς το πώς και πότε θα μπορούν να ξανανοίξουν τα διεθνή δρομολόγια, ενώ ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος είναι οι αμέσως επόμενοι πιο δημοφιλείς μήνες μετά τον Αύγουστο.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού στη Βρετανία πάει τρένο και περισσότεροι από 17,7 εκατομμύρια άνθρωποι, ήτοι ένα τέταρτο του πληθυσμού, έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, γεγονός που δίνει ελπίδα στις αεροπορικές και τις ταξιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες αδημονούν να ξαναρχίσουν να έχουν έσοδα μετά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

Οι παραθεριστές θα γνωρίζουν περισσότερα στις 12 Απριλίου όταν η κυβέρνηση δώσει στη δημοσιότητα την αναθεώρηση των οδηγιών της για τα ταξίδια. Σημειώνεται ότι η απαγόρευση βάσει του λοκντάουν στα περισσότερα διεθνή ταξίδια, θα παραμείνει σε ισχύ ως τουλάχιστον τις 17 Μαΐου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v