Τα Παράσιτα του Μπονγκ Τζουν Χο θα έχουν συνέχεια

O νικητής των περσινών Όσκαρ, Μπονγκ Τζουν Χο δήλωσε πως έχει ήδη έτοιμα 2 σενάρια συνέχεια του Parasite κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Τα Παράσιτα του Μπονγκ Τζουν Χο θα έχουν συνέχεια

Πέρυσι το συγκλονιστικό Parasite πήρε ένα από τα πιο δίκαια Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας όλων των εποχών. Παράλληλα ο Μπονγκ Τζουν Χο «σήκωσε» και το Οσκαρικό βραβείο Σκηνοθεσίας κάνοντας ιδιαιτέρως χαρούμενους τους χιλιάδες φανς της ταινίας σε όλο τον κόσμο. Από ότι φαίνεται λοιπόν, ένα χρόνο μετά την περσινή τους επιτυχία τα Παράσιτα αναμένεται να έχουν όχι μία αλλά δύο συνέχειες.

Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε ο Μπονγκ Τζουν Χο σε συνέντευξη του στο πολύ γνωστό κινηματογραφικό podcast “Director’s Cut” αφού είχε μόλις ολοκληρώσει τη συγγραφή των δύο σεναρίων του.

Συγκεκριμένα ο Κορεάτης είπε «Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα».

Προτίμησε να μην αποκαλύψει πολλά για την πλοκή των ταινιών, ωστόσο επιβεβαίωσε μετά από ερώτηση που του τέθηκε ότι το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεάτικα, ενώ το άλλο στα αγγλικά.

«Το κορεατικό φιλμ είναι τοποθετημένο στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης», ανέφερε ο Μπονγκ Τζουν-Χο.

Σχετικά με το αγγλικό πρότζεκτ τόνισε ότι «είναι δράμα βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016. Δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά πρέπει να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v