Ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο

Το ταίρι σου δεν θα μείνει χωρίς λουλούδια το Σαββατοκύριακο, μιας κι ένεκα της ημέρας τα ανθοπωλεία θα μείνουν ανοιχτά κατ’ εξαίρεση.
Ανοιχτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο
H φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα είναι όπως οι προηγούμενες. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα μιας και το lockdown κι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις δεν μας επιτρέπουν να γεύματα σε ξενοδοχεία, ρομαντικές αποδράσεις και spa days με το έτερον ήμισυ.

Παρόλα αυτά τα ανθοπωλεία θα είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο (13 και 14 Φεβρουαρίου), λειτουργώντας από τις 09:00 έως και τις 17:30. Ο γενικός γραμματέας εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι το αίτημα του υπουργείου Ανάπτυξης έγινε δεκτό κατ΄εξαίρεσιν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι καταναλωτές που θέλουν να δώσουν μια ρομαντική νότα στο lockdown τους.

Τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με τη μέθοδο click away και click in shop, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να αγοράσει το απαραίτητο λουλουδικό για την περίσταση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v